Jotain mitä en osannut toivoa

Kerroinkin jo aikaisemmin, kuinka mulle on hirveetä ostaa lahjoja, sillä tosi harvoin osaan toivoa mitään! Vaikka tarvitsisin jotain tarpeellista, esim uudet näppikset, niin en mä kestä odottaa jotain 2vk rikkinäisillä joissa ei vaikka pari kirjainta toimi vaan ostan heti itse :D No mutta, mietinkin mitä kaikkea Samppa mulle keksis, kun sanoin vaan että kyllä sä keksit jotain, en tarvii mitään ihmeellistä. Leopardi puku oli ihana ja ihan menestys, rakastan sitä todella paljon <3 Samppa oli myös hankkinut mulle sellaisen koneen keittiöön, mikä on meidän pitänyt hankkia suunilleen yhteenmuutosta lähtien..hups. Ihanaa että kulti kuitenkin muisti tämän, vaikka itse olin kokonaan jo unohtanut :)

Hehee! Nyt voin taas alkaa tekee kotona smoothieita (olen niiden suurkuluttaja!) ja Samppa tykkää taas tehdä pirtelöitä :) Ostin tänään maustamatonta jugurttia, banaania ja pakastemansikoita. Ei mun lempparismoothieeseen sen enempää tarvitakkaan!

En käytä ikinä mitään mittasuhteita, laitoin koko litran jugurttia, heitin mansikoita ja pienen banaanin sekaan.. maistoin välissä ja lisäsin muutaman mansikan, sitten se olikin ihan täydellistä :)

Iltapalaksi ruisleipiä ja jälkkäriksi smoothieta :PTanssien kaduilla

Voi kun tänään on ollut ihana vapaapäivä! Aamulla suuntasin eka itiksen Zaraa, koska keskustan Zarasta melkein aina alen aikaa koot loppu... itiksestä löytyi siis yhdet himoitut alekengät omassa koossa ja kauluspaita :) Mutta sitten tämä tyttö lähtikin keskustaan rakasta Erikaa vastaan, luvassa oli shoppailua ja rupattelua. Mulla oli muutamaan kauppaan lahjakortti kun niitä en ikinä muista käyttää... no sain sentään ne vihdoin tuhlattua!!

Tälläistä oli tänään päällä, tietty uusi takkikin pääsi heti käyttöön<3

Laitoin melko rennosti päälle ja maihareissa on niin mukava tallustella, mutta mua silti ärsyttää että tuolla on niiin luikasta, ettei voi edes matalia korkoja laittaa.. tai ehkä keskustassa olisin niillä jotenkin pysynyt pystyssä, mutta kun kävelen täältä meiltä metrolle, niin koko matka on melkein vain jäätä. Tänään ja eilen meinasin kaatua monesti juuri näillä kengillä, että miten sitten joillakin 13-15cm koroilla :D Sen haluaisin itsekkin nähdä..

Kaupungilla kyllä pelotti katsoa joitakin korkokengillä kävelijöitä... ihan kuin bambia jäällä olisi katsonut.

Erika napsi asukuvat ennen kuin mentiin syömään ja halusin ihan teidän iloksi tanssia vähän :D