Rusketus jouluksi

Yhteistyössä Vita Liberata

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Vita Liberatan kanssa, jolta on näin joulun aikaan tullut pari todella kaunista pakettia. Näitä löytyy esimerkiksi Stokkalta ja Sokokselta, joten vielä todellakin ehtii pukille vinkata toivetta tai muistaa ruskettavan ystävää ihanalla lahjalla. Mä sain tällaisen turkoosin paketin Jannelta ja olin lahjasta todella häkeltynyt ja onnellinen, se oli ihan loistava mulle! :D Itseruskettavaa kuitenkin kuluu aina tasaisesti, eli sitä ei kaapista löydy ikinä liikaa. Siksi tällaiset "tarpeelliset" lahjat on aina parhaimpia.


Tämä vaaleanpunainen paketti sisältää vaaleanpunaisen pussukan, jonka vetoketjun avatessa hieman aukeaa ja sielä paljastuu tällainen kolmikko. Mousse ruskettava, kinnas levitykseen sekä varsinkin jaloille loistava body blur. Itse otan aina matkalle kuin matkalle pari ruskettavaa mukaan, yleensä ne ovat isossa pussissa muun kosmetiikan kanssa sekaisin. Tämä on ehkä joskus hieman huono vaihtoehto kun korkin irrotessa voi tapahtua vahinko (tapahtunut on...) ja joskus kiireessä kinnas ei ehdi ihan kokonaan kuivumaan. Joten arvostan tätä pientä Vita Liberata pussukkaa todelllla paljon :D Nätti ja ainakin mulle todella kätevä tapa pitää myös kaikki tavarat samassa paikassa sekä erikseen matkatessani.
Mousset ovat monelle jo Vita Liberalta tuttu juttu ja kaapista löytyy jokaista heidän vaahtorusketusta ja käytän niitä hieman eri tarkoituksiin. Jos haluan rusketusta heti tai vaikka vasta huomenna, jos pitää olla tummempaa tai luonnollisempaa. Eniten käytän yhä ehdottomasti Invisi veden näköistä vaahtoa, josta on tullut kestosuosikki :) Body blur on löytynyt minulta jo pidemmän aikaa mutta olen  tainnut siitä vain kerran täällä blogissa mainita, se on ehdottomasti jalkojeni suurin ystävä kun päällä on mekko missä sääret näkyy. Ihon väriset sukkahousut ovat mun vihollinen enkä tykkää käyttää niitä yhtään, vaikka ruskettavaa koivista löytyisi kuten nyt, silti iho on sävyltään hieman epätasainen ja suonet erottuvat hieman. Tällä saa hieman sukkahousumaisen efektin aikaan, mutta lopputulos näyttää miljoona kertaa paremmalta ja tuntuu hyvältä iholla.
 


Tuotetta voi käyttää tietenkin koko keholle, pieni määrä kerrallaa ettei sitä laita liikaa ja lopputuloksesta tulee muuten paksu ja epäluonnollinen. Kyseessä on hieman kuin koko kropan "matte mousse" eli ns. meikkivoidetta iholle, joten se lähtee pesussa heti pois. Tätä löytyy parissa eri sävyssä että jokaiselle löytyy sopiva, levitän puhtaalle iholle ja minuutti myöhemmin toinen jalka näyttää tältä:


Body Blurr nimi ei tosiaan tule mistään turhasta vaan oikeasti tekee blurraavan efektin! Oikean määrän jälkeen kun tuotteen antaa olla iholla, ei se jää ollenkaan tahmeaksi vaan jalkaa voi normaalisti koskea ilman että väriä tarttuu käteen tai helmaan. Tämä on kyllä yksi ihme tuote ja saanut aina jalat näyttämään kauniilta, pehmeiltä ja päivittyneillä.


Be Tulum

Follow my blog with Bloglovin

Kolmen yön jälkeen taxi odotti Habitas hotellin edessä ja siirryimme 15 minuuttia autolla vielä hieman kauemmaksi. Näkymät muuttuivat hieman, sillä siellä missä tämä hotellisijaitsi, oli enemmän kauppoja ja putiikkejä, ravintoloita lähellä ja isommat rannat. Sijaintina ehdottomasti edellistä kivempi ja enemmän tekemistä, heti hotellin edessä oli rivi pyöriä joita sai lainata. Näillä ajelimmekin päivittäin, eikä taksia tarvinnut käyttää kertaakaan :) Ehdottomasti suosittelen hotellia josta löytyy pyörät! 


Olin oikeasti unohtanut jo täysin millaisen huoneen olinkaan meille ostanut ja tuli itsellenikin hieman yllätyksenä tämä kaunis paikka. Huoneet olivat upeat, otin sellaisen missä oli oma pikkuinen allas. Tämä oli todella hyvä juttu, koska aamut oli ihana aloittaa uinnilla ja sinne pysyi hypätä milloin vain. Itse hotellin oma allas kun ei ollut niin kummoinen, kaunis, mutta pieni ja enimmäkseen palmujen varjossa (sekä ravintolan vieressä, uiskennellessa vieressä parikymmentä ihmistä syö). 
Tähän ei varmaan ollut panostettu niin paljon kun heillä oli upea ranta, jossa oli paljon erilaisia petejä sekä tuoleja, harmi vain että tämä tosiaan oli tätä aika merileväistä aikaa.


Huone oli iso ja korkea, ovesta pääsi suoraan altaalle, ulkona sen vieressä tuolit ja pöytä missä syötiin pari kertaa ja vielä ulkoolta löytyi kivinen amme.
Uitiin, syötiin burgerit, jätin loput kissalle joka tuli takapihalla käymään nälkäisen näköisenä ja levättiin auringossa.


Altaan toisesta päädystä jos katsoo ylös, näkyy että siellä on jonkun toisen huone. Eli varmaan sisältä todella samanlainen, mutta ilman takapihaa. Voi onneksi hampaita kiristellen maksoin enemmän, syynä "tää on meidän häämatka" ja otin meille oman altaan. Myös ulkokylpy oli kokemus, johon keräsin pudonneita kukkia tuomaan fiilistä.Hotelli oli paljon isompi kuin edellinen, siellä huoneita vain muutama kymmenen, täällä oli parikerroksisia taloja kolme kertaa ainakin enemmän. Mikä ei ole tavallaan huono juttu, mutta pienessä hotellissa aina puolensa. Täällä oli enemmän ruuhkaa ravintoloissa, työntekijöitä niin paljon ettei kasvot ehtineet jäämään mieleen eikä sen takia tule niin kotoisa olo. Ja koska tämä oli hieman astetta "hienompi" hotelli, oli ravintoloiden ruoka suurimmaksi osaksi meidän makuun.. joko todella kallista tai liian hienoa. Illalla ei esim taanut kuin toisesta ravintolasta ihan fine dining ruokaa ja toisesta enimmäkseen myös asteen erikoisempaa, ehkei sellaista mitä itse haluaisi illemmalla. Päivällä listalta löytyi esim tacoja yms. meidän makuun olevia ruokia jotka oli kyllä tajuttoman hyviä! Näitä syötiin parikin kertaa.Rannassa paljon levää, mutta Samppa ei antanut periksi ja meni kokeilee. No eihän se levä jäänyt vain rantaa vaan oli koko vesi sitä tulvillaan :D Ei ollut meille mikään iso menetys, sillä olin täysin onnellinen kummankin paikan altaisiin.


Hyvän puitteet ja palvelut oli kyllä rannassa, suunilleen 100m päästä meidän huoneesta joka oli onneksi yksi niistä joka sijaisti ihan rannan/ravintolan lähellä. 
Hintaan sisältyi meillä aamupala jossa saatiin listalta tietyn verran valita itse juttuja, tästähän innostuttiin ja aamulla valittiin eri juttuja! Ei kyllä hetkeen ole aamupalat näyttänyt näin värikkäiltä ja herkullisillta. Aivan 10/10 aamupalan suhteen ja muutenkin ruoka oli aina hyvää, enemmäkin valikoima oli illemmalla pettymys kun ei saanut kuin hienompia annoksia. 


Hotellina suosittelen kovasti ja tuossa kolmessa yössä sai taas paljon irti, riitti todella hyvin. Tämä 3+3 yön tekniikka toimi loistavasti, saatiin kokea samalta kadulta kaksi samanlaista mutta ihan erilaista puolta ja hotellia. Plussana saatiin monipuolisempia kuvia kun kaikki ei samasta paikasta ;D