KK - Kimaltavan nude

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KICKSin kanssa Joulu on nyt virallisesti ohi, mutta sehän tarkoittaa sitä että enää on vain päiviä uuteen vuoteen! Meillä on silloin aina jonkinlaiset pippalot kavereiden kesken, kuten tällä kertaa täällä meillä uudessa kämpässä jossa vietetään myös samalla tupareita :) Se tarkoittaa kyllä myös sitä että on kiva laittautua ja koska asukin kimaltelee, kyllä meikissäkin pitää olla säihkettä! Nykyään arvostan paljon enemmän näyttävämmissäkin meikissä sävyjä, jotka pysyy aika lailla nuden, kultaisen ja hopean puolella ja tietenkin säihkettä ja glitterit. Halusin että meikki olisi omalla tavalla näyttävä ja sopiva uuteen vuoteen, joten päätin että haluan kimallella huulista poskipäihin saakka.

Innoissani menin KICKSin liikkeeseen ja kävin läpi prändejä, jotka löytyy heiltä myynnissä yksinoikeudella, kuten Buxom, Anastasia ja Smashbox. Näitä kolmea olen suurimmaksi osaksi jo testaillut, joten tiesin mistä tykkään oikeasti, mitkä toimii mulla, sopii täydellisesti tähän meikkiin ja tietenkin pari uutuutta oli pakko ottaa testimielessä kokeiluun! Valinta oli enemmänkin hankala, kun tuntuu että voisi ottaa kaiken hyllyiltä ;D Pari juttua löytyi myös KICKSin omalta prändiltä, joten hyvin laajasti eri merkeiltä löytyi jotain.

Koodilla KICKSEXT30 saatte -20% koko KICKS Beauty valikoimasta
(meikki, ihonhoito ja hiustenhoitotuotteita KICKSin omalta merkiltä).
Koodi on voimassa 26.12.2017-2.1.2018
(Kaikki alennuskoodit toimivat tällä hetkellä vain, jos on KICKSin jäsen. Eli on liityttävä sivuilla jäseneksi ja kirjauduttava sisään verkkokauppaan) 

Jos ette vielä tienneet, KICKSin nettikaupasta löytyy myös laajasti prändejä joita ei heidän liikkeistään löydy: Babor, Bobbie Brown, Byredo, By Terry, Clarisonic, Cover FX, Décleor, First Aid Beauty, Frederic Malle, Giorgi, Armani makeup, Helen Rubenstein, Jo Malone, Juice Beauty, Kiehl’s, La Mer, Malin+Goet, Milani, Molton Brown NYX, Ole Henriksen, Peter Thomas Roth, Real Techniques, Smith&Cult, Transderma, Urban Decay, Vita Liberata Tan Lux...

POHJUSTUS

Tämän hetkiset lempparit pääsi nytkin käyttöön, eli tämä Smashboxin primer kaksikko! Arkisin mulla on käytössä pelkästään vasemman puoleinen ja sitten tällaisia iltoja varten levitän stikkiä niihin kohtiin, jotka lähtee mulla helpommin rasvoittumaan tai kulumaan pois, eli enimmäkseen nenä, leuka ja otsa. Ensin levitän kosteuttavaa pohjustusvoidetta koko kasvoille ja hieman kaulalle ja sitten stikillä vedot vaativimpiin kohtiin omilla kasvoilla. Tietenkin halutessa voi käyttää myös vain toista.

MEIKKIPOHJA

 Halusin ottaa testaukseen vaihteeksi itselleni ihan uuden meikkivoiteen ja päädyin lopuksi tähän Smashboxin Studio Skin kosteuttavaan ja sen kanssa kaveriksi saman merkin vedenkestävään peitevoiteeseen aavistuksen vaaleammassa sävyssä. Meikkivoiteen valitseminen on joskus aikamoista hakuammuntaa, sillä se joka toimii toisella, ei pakolta toimi sulla. Huomasin jo kädelle kokeilulla koostumuksesta ja sävystä että tämä toimisi kyllä varmasti tavalla tai toisella mulle. Haluan voiteen joka peittää virheet, mutta ei kuitenkaan ole liian peittävä ja kosteuttava ominaisuus on aina hyvästä (varsinkin talven aikaan). Sävykin osui nappiin ja pohjasta tuli todella kaunis ja tasainen, sellaisena myös pysyi hyvin pitkään.

Peitevoiteen voi valita oikeasti paljonkin vaaleampana jos tykkää vaaleasta efektistä, minkä sillä voi silmien alle tehdä. Mielestäni kuitenkin kauniimpi on vain aavistuksen vaaleampi, jolla saa hieman kirkkautta ja voi käyttää koko kasvoille ilman vaaleita läikkiä. Studio Skin vedenkestävää peitevoidetta levitin ensin kolmion mallisesti silmien alle, otsan keskelle ja leukaan. Paikat jotka tarvitsi aavistuksen enemmän peittävyyttä ja myös vaaleutta.

Kuvassa mukana oleva Lid Primer pääsee myöhemmin käyttöön.

MEIKKIPOHJAN KIINNITYS

Koska käytän aina irtopuutereita enkä niistä osaa enää luopua, nappaisin sellaisen KICKSin omalta merkiltä. Tämä on ollut ennenkin käytössä ja kokonsa ansiosta myös matkoilla mukana - tiesin ettei tähän voi todellakaan pettyä. Muutama kevyt painallus isolle puuterisiveltimelle, pari napautusta että ylimäärinen lähtee pois ja näin puuteria tulee juuri tarpeeksi. Koska se on väritön ja kevyt, sopii puuteri kaikille. Puuterin idea on kiinnittää meikkipohja, ei muuttaa sävyä, eli kunhan meikkivoiteen sävy on oikea, ei tarvita muuta kuin tämä!

KULMAT

Sitten itselleni yksi tärkein kohta meikissä, eli kulmat. Koska alla on haalistunut ja monta vuotta vanha, hieman ruma kulmapigmentti, joka on jättänyt ihon punertavaksi, ettei edes täydellisesti tehty microblading sitä täysin pelasta, tykkään meikatessa tehdä myös vahvat ja meikatut kulmat. Tärkeimpänä on tietenkin Anastasian Pomade sävyssä Taupe, sen avulla saan myös itse karvat kulmissa sävytettyä. Koska tykkään tehdä alun vaaleammin ja viivoilla, otin kaveriksi Brow Wiz kynän jonka kärki on ohut ja rullattava. Tämän joskus teen siveltimellä, jossa on pomaden jämät, mutta ikinä en saa ihan haluttua tulosta. Olen erilaisia kyniä myös käyttänyt mutta sellaiset teroitettavat ja leveämmät ei tähän toimi yhtään - yleensä vain sen yhden kerran kunnes pitäisi taas teroittaa että tulee mahdollisimman kapeaa viivaa.

Brow Wiz viivat kulmakarvan eteen, Pomadella vahvemmin ensin kulman loppuosaan, tullen kokoajan kulman alkuosaan päin mihin sävy haalenee. Loppusilaus peitevoiteella ja kapealla lättänällä siveltimellä, jolla siistin kulman alaosan.

VARJOSTUS

Tämä paletti oli pakko ottaa kokeiluun! Vasemmalla näkyy kulmavärit ja vaha, keskellä oli todella hyvännäköisiä varjostussävyjä sekä paria vaaleampaa, toinen shimmerillä. Oikealla taas laaja valikoima luomivärejä, joilla saa niin luonnollisen nuden silmämeikin aikaan kuin myös iltaan tumman smoky eyen. Mahtava "matkalle mukaan" paletti :D Nämä kulmasävyt mulla pääsee myös luomiväreiksi käyttöön!

Varjostussävyistä sekoitin kylmää ja lämpimämpää sekaisin: kaksi painallusta kylmää, yksi lämmintä. Nenän varjostukseen pelkästään kylmempää. Pigmenttiä tästä löytyi, eli varovasti sillä kevyellä vedolla meinasin tehdä itselleni jo liiankin vahvat varjostukset vaikka siis sellaisia muutenkin hain! Kyseessä on kuitenkin juhlameikki ja mielestäni siihen kuuluu vahvempi ja näyttävät korostuksen ja varjostukset (ainakin omalta osalta). More is more, ainakin välillä.

LUOMIVÄRI

Sitten aletaan leikkiä silmämeikin kanssa! Tiesin heti että haluan mennä Buxomin hyllyille ja kokoamaan juuri tähän sopivan paletin. Mustan kotelon voi ostaa erikseen tyhjänä ja siihen haluamansa sävyt ja kun joku niistä loppuu, voi ostaa tilalle taas uuden! Valitsin pohjalle pari mattaista nudea, niiden päälle kiiltoa kultaisena ja hiekan väreissä, lopuksi mattainen musta rajauksiin.

RIPSET JA RAJAUS

Vahvoja rajauksia en halunnut ja ripsipidennyksien takia tykkään ne monesti tehdä pehmeämmän lopputuloksen antavan luomivärin avulla. Pieni siipi silmän ulkonurkkaan on kiva tehdä ja myös jatkaa tummaa sävyä sisänurkkaan, joka luomivärillä tehdessä kuluu aika nopeasti. Smashboxilta löytyi todella kiva tussimainen vedenkestävä eyeliner, jolla saa todella tarkkaa ja ohutta jälkeä! Alaripsiin tietenkin vedenkestävää ripsaria että ripset pysyy menossa mukana, sellainen löyty KICKSiltä ja koska halusin oikeasti näyttävät alaripset, laitoin tätä kolme kerrosta :) Tässä kuvina hieman vaiheita silmämeikistä, pohjalle tuli ekana Smahsboxin Lid Primeriä.

Vasemmalta oikealle. 1. Vaaleaa nudea koko yläluomelle ja tummempaa häivyttäen liikkuvan luomen yläpuolelle ja reilummin alaluomelle.

2. Liikkuvalle luomelle hiekkaista nudea, jost löytyy paljon säihkettä. Tätä levitän painellen että sävy tulee kunnolla esiin!

3. Kultaista luomiväriä levittäen isommalla siveltimellä liikkuvan luomen yläpuolelle ja pienellä siveltimellä alaluomelle. Tässä huomaa miten siveltimillä saa eroja aikaan, ylhäällä levitin häivytyssiveltimellä että tulisi enemmän sävyä ja kiiltoa, kun taas alhaalle halusin enemmän pigmenttiä ja näyttävyyttä, joten valitsin tiiviimmän ja pienemmän siveltimen, jolla painelin ja sen jälkeen häivytin. Vahingossa luomiväriä meni myös vesirajaan, mutta pysyi siinä kauniisti ja sopi loistavasti meikkiin.

(Tässä kohtaa lisäsin lid primeriä kulmaluuhun ja silmän sisänurkkaan ja levitin sinne hyvin kimaltelevaa korostuspuuterin sävyä, josta löytyy lisää seuraavista kuvista)

4. Mustalla häivytetyt rajaukset yläluomelle, toisella siveltimellä tummanruskean ja mustan sekoitus, sillä toin tummuutta lisää myös alaluomelle.

5. Viimesilaus ripsivärillä ja eyelinerillä!

KOROSTUS

KICKSin myyjä esitteli minulle tämän ihanuuden, heiltä löytyvät Linda Hallbergin korostuspaletin joka vei kyllä minut täysin ällikällä! Tässä meikissä käyttöön pääsi valkoinen samettinen, sekä tuo ihana kultainen glitterinen sävy. Vaikka lila ja kuparinen sävy ei ehkä mulla korostukseen sovi, niin ai että noilla saa kauniita silmämeikkejä aikaiseksi :D

Pohjalle levitin esin valkoisempaa siveltimellä, eli kulmaluihin, sisänurkkaan, poskipäihin sekä hieman sivulle, nenän etuosaan, amorinkaareen ja no, kaikkialle.. Tuo kultainen glitterinen oli mun lemppari, mutta kokeilin paria eri sivellintä, jotka ei oikein toiminut enkä saanut irti samaa kimallusta kun swatchin tehdessä. Sitten tajusin: miksen käyttäisi sormea? Otin sormella yhden vedon, taputtelin kasvoille ja ai että, mikä loiste siitä irtosi! Kuvista en saanut edes esille kuinka kauniisti tämä kimalsi. Sormen avulla laitoin myös hieman luomien sisänurkkaan kultaista, todella todella kaunis sävy ja kimallus.

HUULET

Näyttävämpään lopputulokseen voisi valita tumman kauniin huulipunan, mutta halusin jatkaa mun "säihkyvä nude" teemaa. Pohjalle taputtelin hellästi Smashboxin samettista nudea huulipunaa jonka päälle levitin reilusti Buxomin kimaltelevaa, jopa glitteristä huulikiiltoa.

Lopputulos oli juuri se mitä halusin :) Juhlameikin ei tarvitse tarkoittaa aina sitä, että kaikki on värikästä tai tummaa. Mulle se tarkoittaa säihkyviä, metallisia sävyjä ja sellaisia, missä on itsellään hyvä olla.

!! KILPAILU !!

Nyt kannattaa osallistua KICKSin huikeaan arvontaan, jossa teistä kolme onnekasta voittaa 100 €:n arvoisen KICKS-lahjakortin! Kerro kommenttikentässä, mikä on sun uudenvuoden meikkivinkki tai onko jokin siihen kuuluva suosikkituote, jota käytät? Kilpailu päättyy 1.1.2018, säännöt. <3

Responses to KK - Kimaltavan nude