Otsakiukura

Sori kun eilen ei kuulunut postausta, mutta oli paljon tekemistä kun olin sampan ja kavereiden kanssa, en koneelle ehtinyt käymään, vain julkaisemaan kommenttejanne.. :) 
Muutama tässä on harmitellukin tänne, kun en postaa enää niin useasti kuin ennen. Nytten teen joka pv 1 tai 2 postausta ja musta se on kyllä aika paljon, vaikka ymmärrän että joskus tuli vielä enemmän :D 
Mutta nykyään on paljon enemmän menoja ja monina päivinä olen kotona vasta 8 aikaa tai sen jälkeen, kun näin lomalla käyn töissä, näen kavereita, poikaystävää jne.

Varsinkin kun töissä touhuaa 8h joskus, niin puhti niin pois, ekana ei tuu mieleen tulla koneelle tekee postausta ;) Toivottavasti ymmärrätte sen, että pystyn tekee enemmän postauksia jollain lomalla jne.
Mutta lohdutuksesi tein teille videon, en tiedä mietin huonosti mun ääni kuuluu.. kuulostan oikeesti siltä, että olisin polttanu 30vuotta tupakkaa. (nyt kun katoin tota videoo hetken, niin ääni kuulostaa siin` paremmalta kun oikeesti :D ihan hyvä vaan)

Tässä myös pari kuvaaMuotoilin äkkiä sormilla ja kilokaupalla lakkaa, toimii!

- Kynsitukusta ostin juttuja kynsilleni 
- Uusi cosmo tuli<3
- Tein töissä otsatukasta kikkuran kun se oli niin pitkä ja häiritsi koko ajan mua :3
- Yöpöydällä suklaata ja lasirasiassa lisää, oon vaan tässä pari vk ollu karkkilakossa mutta nyt horjahdin muutamaan toffifeehen! Mitäs kaakeli annatte mun lempparikarkkeja joululuhajakss >:/

Responses to Otsakiukura