Kuka mitä häh??

Kuka
Helsinkiläinen 19-vuotias tyttö, joka rakastaa kaikkea kaunista ja naisellista. Blogia olen pitänyt yli kaksi vuotta, joka on ollut oikein ihana kokemus. On hauska kertoa elämästäni täällä ja saada teiltä kommentteja, joskus myös päätyy ihan rupattelemaan ja pariin olen tutustunutkin :) Olen rempseä, energinen, hieman hullu ja tyhmyyttäkin löytyy. Olen hieman lapsellinen välillä, mikä on mielestäni vain hyvä juttu!
Mitä?

Opiskelen Pasilassa parturi-kampaajaksi. Tähän kahteen vuoteen on mahtunut vaikka mitä jännää ja suurimman osan tekin olette saaneet nähdä/kuulla.Missä
Asun vielä vanhempieni luona Itä-Helsingissä. Aikeina on muuttaa sitten, kun on vakkarityö käsissä eikä tarvitse huolehtia riittääkö rahat yms. Kotonamme on perheeni lisäksi kolme kissaa ja kaksi koiraa, vaikka kotona on ihana asustaa, haaveilen omasta pienestä asunnosta, jonka saan omalla maulla sisustaa.
Viikonloppuisin olen poikaystäväni Samulin luona, joka opiskelee Lohjalla liikunnanohjaajaksi. Meille tuli jonkin aikaa sitten tasan 2-vuotta aikaa ja ihanaa on ollut :)


Millä
Kuvaan ikivanhalla Canon 400D kameralla, josta löytyy koko ajana jotain uutta vikaa. Kesällä yritän hankkia uuden kameran, jotta saisin kuvia tänne laitettua. Videot kuvaan sitten pikkuisella digikameralla, joka on naarmujen peittämä, mutta silla kuvaa oikein hyvin :)

Muuta usein kysyttyä:
  • Olen 167cm pitkä
  • Minulla on teippipidennykset, osa dreamhairista tilattu ja toisten merkkiä en muista
  • En hyväksy kaveripyyntöjä FB:ssä, sillä haluan pitää sen yksityisenä :) Mutta päivittelen miltein samaa tahtiin ja samanlaisia juttuja Uinon Facebook sivustoille!
  • En värjää enää ruskeuksi/mustiksi, tahdon pitää oman värisenä tukan ja olen muutenkin niin vaalea :)

Responses to Kuka mitä häh??