Kirotut alet

Oon muuten huomannu sellasen jutun, että aleissa mä eniten ostan ja etsin alkkareita ja koruja. Mä en oo edes kunnolla katsonut vaatteita, ihan sen takia, että ei vaan nyt kiinnosta, kaappi pullottaa muutenkin, enkä löydä aleista hirveesti ikinä vaatteita.
Mä tykkään tosi paljon ostaa varsinkin kaikkia alusvaatteita ja asusteita ostella, sillä mun on vaikea maksaa pitsisistä srtingeistä 7-8€, taikka sormuksestä kymppiä. Tuntuu jotenkin paremmalta että niitä sää kolmen euron kappale hintaa :D Siksi mä hamstraankin niitä näin alennuksissä..

Spiritstoresta löyty avaimenperä ja kaulakoru


Tätä timanttista avainta hypistelinkin 2kk taaksepäin, nytten puolen halvempana mun avain sai avaimenperäkseen isomman avaimen :) 4,5€

Hapsukaulakoru hopeilla ketjuilla 2,5€


Ginasta vielä yksi sormus 5€

Olin ihan onneissani kun löysin Lindexin alennusrekeistä mustat ja valkoiset liivit, jotka on niikun olkaimettomat. Mutta pelkkää kangasta joissa on toppaukset sisällä, ettei nännit näy läpi :D
Noille on hurjasti käyttöä tietynlaiset paitojen alla ja kotona yleensä pidän tollasia.
Noi makso oikeesti 13€ ja oli -70%, joten joku 4€ kpl??

Ylipolvensukat olivat 5€ alennuksessa ja vielä pidemmät sukat joku 2€. 
Ostokset olivat yhteensä siis 15€, mutta kun täytti yhden lomakkeen ja anot sähköpostin, niin sai 5€ alennusta. Joten 10€ oli ihan lopullinen hinta :)


Responses to Kirotut alet