Aina mustissa

  Olen ollut jo vuosia se ihminen jonka vaatekappi on 90% mustaa mustaa mustaa, ihan sukkia ja alkkareita myöten. Rakastan sitä väri varsinkin kun yhdistää eri materiaaleja, kuten juuri tekonahkahousut villapaidan kanssa! Kesällä silti nykyään uskallan ja jopa haluan käyttää erikoisia ja outoja värejä, syksyllä silti en vain pääse tästä kokomustasta asusta okein irtin. Kokeilen aina eri vaihtoehtoja ja asuja, mutta ne eivät tunnu samalta. Siksi tuntuukin että jos nyt paljon kuvailisin syksyisiä asuja, ne olisivat enimmäkseen tämän näköisiä eri kengissä, takissa, paidassa jne. mutta pidemmän päälle kokonaisuus olisi aika samanlainen.

Turvallinen ja hyvä valinta, en valita, mutta tänne blogiin ehkä hieman tylsää sisältöä ja kuvia jos asukaan ei oikein vaihdu.

Harvoin myöskään isommat laukut pääsee käyttöön, mutta mulle lähetettiin yllärinä Dots Storestakin löytyvää Paul`s Buotique merkkinen laukku.  Toi hihna on oikein kirsikkana kakun päälle, ilman sitä se olisi hieman tylsä, mutta sen kanssa laukku on jopa särmikäs. Ja joskus on näitä päiviä että kiitän itseäni että mukana oli näinkin tilava laukku, jonne saikin päivän mittaan tungettua kaikki tavarat jotka tarttuivat mukaan...

Ja minähän en lenkkareista luovu! Katsotaan annanko edes perin lumen tullessa, mutta nämä Niken teknot on ollu mun listalla jo yli kaksi kuukautta. Koot ovat loppuneet kaikkialla, mutta kiitos JD-sportin nettisivun... sain sieltä vihdoin nämä mustina ja ovatkin olleet ahkerassa käytössä.

JACKET & SHIRT - NA-KD*

PANTS - H&M

SHOES - NIKE (JD-SPORT*)

BAG - PAUL`S BUOTIQUE*

SUNNIES - CELINE

Kuvat: Lotta Salonen

*saatu / gifted

Onko muita joidenka syyspukeutuminen on yhtä värikästä ja monipuolista...?

 

Responses to Aina mustissa