Häiden juomat & ruuat

Juoma ja ruoka, myös yksi aihe joka tuli aika luonnostaan loppujen lopuksi ja oli helppo asia päättää. Näissä ei tarvinnut taistella tai miettiä pitkään, vaan kummallekkin oli samat jutut mielessä ollut jo pitkään.  Juomissa en itse ole mikään asiantuntija niin tässä onneksi meitä auttoi

Juomavinkki
 joilta saimme juomat, he tiesivät mitä oli tarjolla, minkälaisesti kuplivasta tykättiin ja he lähettivät ihan täydelliset juomat hääaamuun, sekä itse juhliin alkumaljaksi ja ruuan kanssa. Hääaamuuna ja alkumaljan juomana oli todella kaunis G.H.MUMM sampanja. Meillä ja miehillä oli huoneen kylmäkaapissa nämä odottamassa aamua, jääkylmä juoma kyllä herättää ja laittaa koneiston käyntiin.

Sama sampanja oli myös alkumaljana kaikille, mutta sitä tietenkin oli tilattu reilummin että halukkaat sai hakea sitä juomakaapista joka oli esillä, sieltä tarjoilijat kävivät täyttämässä laseja mutta halusin että itsekin saa sieltä käydä hakemassa mitä haluaa. Meillä kuitenkin oli myös lähemmäs 10 henkilöä jotka eivät juo alkoholia, joten myös holittomia löytyi reilusti, kuten klassisesti Pepsi Max. Sehän oli päivänselvää että sitä löytyy burgereiden kanssa!

*kaikki juomat saatu

Valkoviini oli Chileläinen Castillo de Molina Reserva Sauvignon Blanc, joka on itseasiassa ollu 2016 vuoden viini. Tämä kyllä upposi kaikkiin ja ihanaa että oli valkoviini joka kelpasi niin monelle, sillä se tuntuu jakavan aika helposti mielipiteitä. Tino tässä pitämässä ASMR hetkeä pullon kanssa :D Aivan mahtava kuva, kiitos Satu ikuisustuksesta.

Punaviini oli taas Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon, punaviinin ystävät varmasti tykkäsivät burgereiden kanssa ja meidän porukassa varsinkin pojilla tuntuu sitä enemmän menevän kun me naiset kulutetaan valkoviiniä enemmän. Ja näinhän se menikin ja moni pulloista löytyi miesten edestä tyhjinä!

Kuvat: Satu Mali

Meillä oli myös baari josta löytyi samat viinit tarjolla, meidän omat suosikkidrinkit ja jälkiruokadrinkki, eli irish coffee. Mun ehdoton lemppari on lime daiquiri ja Samppa valitsi whisky sour. Aijjai teki meidän Treffin pojat loistavaa työtä, drinkit oli ihan loistavia eikä se myöskään mikään itsestäänselvyys.

Ruoka, jo vuosi olen tiennyt että kun menen naimisiin, niin haluan pizzaa tai burgereita. Viimeisenä vaihtoehtona haluan jotain hienoa perus "hääruokaa". Koska treffipub on ollut meidän lemppari paikka jo pidemmän aikaa, oli tämä erittäin helppo valinta ja kiinnitimme päivän todella ajoissa. Tämä taisi olla ihan ekoista asioista joita häihin liittyen tein :)

He tekevät paljon myös catering hommia erilaisiin tilaisuuksiin asiakkaan mukaan, mä pyysin mahdollisimman yksinkertaista ja kalassista. Heidän burgeri ilman mitään twistejä, ranskalaisia ja babaatteja, sivulla hieman raikasta salaattia. Tätä ennen kun olimma kuvattavana niin tarjolla oli myös naposteltavaa tarjolla, ettei kenenkään tarvinnut olla nälässä.

Ainiin ja tietenkin skumppaakin oli alkoholitona, uutenavuotenakin tarjolla ollut #WINNER lakka-seljankukka oli sellainen menestys että tiesin että tähän päädyttäisiin. Pullo on niin kaunis ja maku on erinomainen! 

Kakku ei tuntunut meidän jutulta, joten kuppikakut tuntuivat paremmalta idealta. Musta oli ihanaa kun kaikki ruuat oli sormin syötäviä ja teki fiiliksestä vielä rennomman, sitä mitä juuri me halusimme.

Responses to Häiden juomat & ruuat