Ekat hääkuvat

Kun aloin suunnittelemaan ja miettimään meidän häitä, niin ehdottomasti mulle tärkeimmät jutut oli hääpuku, ruoka, läheiset ihmiset sekä valokuvaaja. Asioita johon olin valmis panostamaan eikä säästämään. Varsinkin kuvaus, sillä muistot ja kuvat on mulle todella tärkeitä, kuten kaikki sanoo, tuo päivä menee todella nopeasti ohi!

Olen itse harrastanut valokuvausta yli kymmenen vuotta ja ylläri ylläri myös tooodella tarkka kuvissa, joten alkoi mua heti pelottaa että tulenko kuvaajaa löytämään. Vaikka tiedän että hyviä kuvaajia on Suomi pullollaan, niin hain tietynlaista tyyliä ja myös tietynlaista ihmistä. Harva tätä ei tiedä mutta mulla on oikeasti yleensä tooodella epämukava olla kuvattavana jos en joko tunne kuvaajaa jo jollain tapaa tai ei sitten ilmiömäisesti hänen kanssaan heti klikkaa jotenkin. Se tekikin tästä haastavaa, en tiedä miksi ajatus tuntemattomasta kuvaajasta heti alkuun oli jotenkin epämukava. Ja vaikka tiedän paljon todella lahjakkaita kuvaajia, niin halusin myös ihmisen joka on kuvaillut häitä.

Lotta heti alkuun ehdotti heidän häissään ollutta hääkuvaajaa. Tästä innostuin heti sillä ihana Satu Mali oli loistava kuvaajana, tykkäsin todella paljon hänen työn jäljestään ja hän luonteeltaan oli todella ihana. Muistin heti kuinka Lotan häissä hänen kanssaan oli todella helppo olla, kommunikoida ja hän oli hymy huulilla koko päivän, täysillä mukana hengessä ja valmis hulluttelemaan! En epäröinyt hetkeäkään vaan pommitin häntä heti viestillä ajoissa, jotta voisi päivän lukita meidän häillemme. Olen tästä päätöksestä enemmän kun tyytyväinen, sillä hyvä fiilis näkyy myös kuvissa kun ei tunnu että huoneessa "on joku ylimääräinen" ja pitäisi poseerata tai miettiä mitä sanoo, vaan naurettiin yhdessä ja välillä jopa tuntui unohtuvan että hän oli kuvia koko ajan ottamassa. Jos tulevaisuudessa meille tulee mitään juhlia tai tapahtumia mihin kuvaajaa tarvitsen, niin jotenkin helpottavaa ja ihanaa tietää että nyt löytyy ihminen johon pystyy luottamaan!

Häisrä oli kulunut hieman reilu kolme viikkoa ja saimme vihdoin Sadulta ihanan valkoisen puisen laatikon jossa kuivien lehtien seassa oli pino meidän kuvia rusetilla, muistitikku täynnä kuvia (mainitsin että niitä saa olla paljon... koska ollaan nirsoja ja kriittisiä kuvien suhteen ja niitähän oli sitten PALJON ) sekä herkkusuille fiilistelyyn suklaata. Aika täydellinen paketti! En ole mikään super liikuttuva ihminen yleensä, mutta kyllä silmät kostui kun kuvat näki ensimmäistä kertaa. Kaikki fiilikset siltä päivältä tulivat takaisin taas hetkeksi, se onni, iloisuus, rakkaus, kaikki näkyivät kuvissa niin täydellisesti.

Muistitikku oli todella tyylikäs ja läpinäkyvässä kohdassa lukee Satu Mali, voi kuinka kaunis koko pakkaus oli pikkuisia yksityiskohtia myöten! Rakastan yli kaiken kauniita ja mietittyjä yksityiskohtia, joten jaksoin ihastella tätä kokonaisuutta hyvin kauan.

Kohta olen saanut muistitikun kuvat käytyä läpi, valinnut parhaat ja itse käyn niitä vielä läpi. Sitten saatte tänne kunnolla kuvia häistä ihan aamusta iltaan varmasti monen postauksen verran, nyt saatte ensin fiilistellä muutamia paperisia valokuvia:

Responses to Ekat hääkuvat