Päivä ennen häitä

Ekat jutut jotka tuli varattua häit varten oli: kirkko, juhlapaikka ja hotelli. Olin päättänyt halusin ehdottomasti edellisen päivän viettää rennommin ja tyttöjen kanssa, sekä pojat voisivat pitää hauskaa keskenään. Niimpä varasin meille huoneet molemmille ryhmille Lilla Robertsin hotellilta, joka oli tyyliltään täydellinen, kirkon lähettyvillä ja sielä löytyi upea huone jonne kaikki mahduttiin ja joka oli toisena iltana myös mun ja Sampan hääsviitti. Itseni tuntien tiedän että kotona tulisi vain hääsäiltyä, siivottua, stressattua ja kuvien sekä videon kannalta hotellin tuntui kaikin puolin paremmalta idealta... Koirat pääsi hoitoon jo perjantaina, jolle suunnittelin meille koko päiväksi kaikkea kivaa tekemistä, valmistautumista seuraavaan päivään ja yhdessäoloa. Tämä oli ehdottomasti paras idea ikinä ja vaikka tulihan se kalliimmaksi vietettyä yhden yön sijasta kaksi yötä (+poikien huone) oli se kaiken arvoista. 

Ekaksi oli pakko viedä tytöt vieressä sijaitsevaan Escape roomiin, toi fiilis isommalla porukalla huoneessa on niin mahtavaa, vaikka välillä tuntuu menevän järki kun ei edespäin pääse! Otettiin astetta pelottavampi huone, jonka pojat meni kokeilemaan päivemmällä. Ei päästy läpi, eikä onneksi myöskään kuoltu. Pojat pärjäsi paremmin kuin me, mutta eivät päässeet myöskään ihan läpi. Ja se oli tärkeintä, että kukaan ei voittanut toista :D

Kevyt lounas, jonka jälkeen nopsasti hotellille päin jossa jätettiin tavaroita, tytöt sai avata paketit ja jatkettiin aika nopeasti matkaa että oltaisiin ajallaan BlueLagoonissa.

Huone oli niiin mieletön ja iso, ettei sitä saanut edes kokonaan kuville :D Meillä oli kaksi isoa huonetta jotka oli tavallaan samaa huonetta, pari parisänkyä, kaksi isoa kylppäriä ja ruokapöytää.

Kipitettiin lähellä olevaan BlueLagoonin kolmikulman myymälään, johon oltiin yhdessä BL kanssa suunniteltu hemmotteluiltaa. Tai mä olin vain suunnitellut ajan, monta meitä tulee ja mitkä hoidot ;D Muut jutut olivatkin sitten mulle myös ihan yllätyksiä!!

Bridal Showerit toteutettiin yhteistyössä @bluelagoonbeauty, @irmaleipoo, @beijing8, @juhlahumua, @dermalogicafi ja @celsiussuomi

Meille oltiin haettu kakku, herkkuja, paikat oli koristellut Juhlahumua ja kaikki oltiin mietittynä!

Yllätyksekseni  meille tuotiin ihan lämmintä ruokaa, jonka tarjosi mullekkin uusi Beijing8. Taisin maistaa ekaa kertaa dumplingseja ja ai että mä RAKASTUIN. Nyt kun olen takaisin Suomessa niin pakko mennä tuolla käymään paikan päällä, sillä olen tästä asti himoinnut näitä kanapalleroita. Joku sanoikin meidän syödessä että dumplings on uus sushi niin kyllä nää mulla meni sushien edelle aika helposti :D

Kynsihuollon jälkeen otin korkean palan kakkua ja suuntasin huoneeseen, jossa oli vuorossa pedikyyri.

Kyllä tässä fiilis aina nousi näin kauniissa huoneessa<3

Pian kynnet ja jalat oli ihan tip top mintissä, vatsa täynnä ja vikana iho odotti suihkurusketusta. Odotin tätä ehkä pelottavankin paljon, sillä en ollut käyttänyt kuukauteen itseruskettavaa että iho olisi tasainen ja saisin kaikki viimeisetkin jämät pois. Vita Liberatan tumminta kaksi kerrosta ja aamulla suihkun jälkeen olikin sitten täydellinen viileän sävyinen rusketus.

Yllätykset kuin jatkuivat, sillä kaiken kukkuraksi meille oli jokaiselle oma ihana paketti, joka sisälsi mm. dermalogican tuotteita jotka on mulle ihan tuntemattomia, mutta koska niistä olen kuullut pelkkää hyvää ja ne olivat kooltaan täydellisiä häämatkalle, ne pääsiväkin suoraan kokeiluun :) Näitä käytin nyt pari viikkoa ja hyvin toimi iholleni! Katsotaan jos vaihtelun takia lähtisin heidän juttujaan kokeilemaan, olisi ihana kuulla teidän mielipiteitä jos kokemusta dermasta on :) 

Illalla saavuttiin huoneeseen jonne tilattiin Woltin kautta ruokaa, laitettiin tyttöjen mekot esille, asettelin viimeisiä asioita ja valmistin Sampan pientä mustaa pussukkaa valmiiksi.

Rossi maskit valmiina!

Ja matkalle apteekista löydetyt musta ja valkoinen hammasharja, joilla ei loppujen lopuksi ole mitään väliä mutta musta tämä olii vaan todella söpö yksityiskohta :D Pian kaiken touhuamisen, nauramisen ja puhumisen jälkeen mentiin hiljalleen nukkumaan. Mua ei jännittänyt yhtään itse naimisiinmeno, vaikka ajattelin että ehkä illalla alkaa todellisuus iskeä tai edes jotain. Olin enemmänkin onnellinen ja innoissani, kaikki mikä jännitti ja hermostutti, liittyi enemmänkin itse häiden järjestelyihin ja onnistuukohan kaikki niin kuin suunittelin.

Responses to Päivä ennen häitä