Oh Baby!

Kyllä, vauva on tulossa ja kuukausia on enää parisen jäljellä. Mua jännittää aivan suunnattomasti mutta, samalla en vain malta odottaa!

Okei... ehkä ennen kun jatkan pidemmälle, pakko korostaa että kyseessä ei ole mun ja Sampan lapsi. Toi alku nyt vaan liikaa alkoi kuulostamaan siltä vaikka tarkoitin joka sanaa. :D

Vaikka hänen perään on kyselty ainakin kuusi vuotta, edelleen mahassa on vain ruokaa. Mutta kun kyseessä on sulle erittäin rakas ja läheinen ystävä, tuntuu että kaikki pienetkin asiat kiinnostaa todella paljon ja haluaa olla mukana kaikessa, vaikka oletkin se kolmas pyörä.. kaikkien muiden kiinnostuneiden kavereiden kanssa. Olen tullut aina toimeen lapsien kanssa, tykännyt heistä ja pienestä pitäen jopa hoitanut, mutta en ole ikinä ollut mikään kauhean lapsi-ihminen. Mietin jopa joskus muutama vuosi sitten että tuunkohan ikinä haluamaan lapsia? Tuntui jo että jopa teininä monella kaverilla oli vauvakuumetta ja mä olen kokenut vain monta kertaa kuuluisan koirakuumeen.

Nyt ikää on mittarissa 26 ja hiljalleen musta alkaa tulla esiin hieman eri puoli, veikkaan että se johtuu eniten läheisten ja kavereiden lapsista, joita vasta tässä vuoden sisään alkanut elämään tupsahtelemaan. Vieläkään vauva-kuume ei ole lähimaillakaan ihan rehellisesti sanottuna, mutta ai että musta on ihanaa katsoa vierestä ja kokea näitä asioita nyt jo kavereiden kanssa. Tavallaan on kiva huomata että

"kyllä musta tulis hyvä Äiti"
ja
"kyllä mäkin haluan lapsia joskus"
ajatuksiakin alkaa jopa tulemaan. Tiesin aina että kyllä haluan perheen perustaa, mutta monesti pelotti se kun se fiilis tuntui puuttuvan mitä monella naisella on kun he näkee lapsen tai vauvan missä tahansa. Me ihmiset ollaan vaan niin erilaisia.

Avautumisen jälkeen takaisin tähän päivään mikä kuvissa näkyy! Tulevan mamman blogista löytyy Lotan sanoin asioita, eli sieltä voi saada hieman enemmän irti.

Kuten varmaan moni netissä pyörineet ovat nähneet että nämä Gender Reveal- pirskeet on nykyään aika iso juttu, mutta ihan sen takia Lotta & Joonas ei nyt näitä pitänyt. Kyllähän ensinnänkin kaikki tietää, ettei sillä sukupuolella ole oikeasti mitään väliä, tämä oli vain loistava ja hauska tapa kertoa kaikille läheisille, joita oikeasti asia kiinnosti ja mun mielestä tällaisia pienempiäkin asioita on ihana juhlistaa! Tietenkin he järjestivät tämän niin, että samana päivänä oli ultra jossa he saivat ensin itse tietää vauvan sukupuolen ja päivällä juhlissa tämä yllätys oli meille muille. Mä olin hyvin pitkään sillä kannalla että sieltä on tulossa tyttö ja rehellisesti sanottuna sitä halusin, sillä lähipiiriin on nyt tullut ja tulossa pari poikaa. Mikä on aivan super superr ihanaa, mutta tahdon ostella myös niitä super tyttömäisiä glitteritylliräjähdyksiä jollekkin. Siksi liputin tytön puolesta jo aika alustalähtien, joka oli hieman hankalaa sillä muista kavereista ja perheenjäsenistä... mun lisäksi taisi olla yksi joka oli samaa mieltä.

Heidän asunnossa oli tarjolla ruokaa ja vauva aiheisia juttuja, jotka oli hyvin sukupuolineutraaleja tai esillä oli vaaleanpunaista sekä sinistä. Jopa musiikkilistalta soi kumpaankin sukupuoleen liittyviä lauluja. Monesta jutuista koiteltiin päätellä, kumman kuppikakun Lotta valitsee jne. vai hämääkö se ottamalla sinisen, jos siellä onkin tyttö?? Seinällä olevat kuvat oltiin myöskin valittu niin, että niistä olisi vaikea arvata, samalla todella ärsyttävää mutta hauskaa.

Apua, sitten alkoi oikeasti jännittämään. Jostain netistä he olivat tilanneet savupommeja, joita oli paketissa erivärisinä. Mentiin Johanneksenkirkon puistoon jossa Joonas meni selin meitä muita vasten ja sytytti yhden niistä.

Savua alkoi tulemaan nopeasti, se oli vaaleansinistä ja takaa kuuluikin pari "mä arvasin ja jeee" jne. Poika?!

         

Pian se muuttuikin vaaleanpunaiseksi, apua mikä tunne valtasi mut kokonaan! Pakko linkata tähän myös video jonka kuvasin ja löytyy Lotan IG:stä. Tuo kauhea kirkuva EEEEEIIIIIIIIIIIIH joka kuuluu kun väri vaihtuukin, olen minä, en vaan voinut uskoa tätä kaikkea! <3

Tämä pariskunta, ei että <3 En malta odottaa että saadaan kolmaskin kaveri tähän kuvaan vielä pian. Olette rakkaita.

 

Responses to Oh Baby!