pikkumusta(puku)

Postaus toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa

Ellos on koonnut vaatteita ja asusteita uuttavuotta varten muutaman sivun verran, josta kokosin oman suosikkini :) Kuten kuvista näkyy, kokomustalla mennään eikä se tälläkään kertaa petä! Halusin koota asun joka olisi mun tyylinen, mukava, jossa olisi itsevarma olla ja joka pääsee muutenkin käyttöön kun vain yhtenä iltana vuodessa. Harvoin pikkumekot on mun juttu, varsinkin kun uutenavuotena meillä on aika jonkinlaiset kotibileet pienellä porukalla, eli enimmäkseen tulee löhöiltyä kavereiden kanssa mukavasti sohvalla.

Kimallusta ja säihkettä taas asuun tuovat korut, sillä kyllähän pieni uudenvuoden säihke on aina tarpeen ;) Nytkin muuton yhteydessä on tultu aaaika paljon vietettyä Elloksen nettikaupassa, joten edelleen arvostan sitä kuinka ihanan laajasti sieltä löytyy kaikkea. Monesti varsinkin näin joulun alla tulee tilattua sisustusjuttuja, joululahjoja ja jotain muodin puolelta itselleen. Ja kaikki samassa paketissa.

Tässä ohuessa puvussa ihastutti sen materiaali ja hieman erikoinen leikkaus, joka näkyy halkioina hihoissa ja lahkeissa. Kauniit yksityiskohdat tulee esiin liikkuessa enimmäkseen, tykkään!

Suorat linkit tuotteisiin löytyy tästä alhaalta jos joku kuvissa ihastutta ja jäi mieleen. Sen verran voin sanoa että yleensä puvusta käytän kokoa 38, niin housuissa vastasi loistavasti kokoaan, bleiseri on aavistuksen malliltaan "over size" ja tilasin koon 36, istuu täydellisesti, mutta siinäkin on pientä rentoutta vielä eikä mene ihoa myöten. Eli koon pienempi voi olla siitä hyvä vaihtoeto, varsinkin jos miettii kahden koon välillä.

BLEIZERI - ELLOS Collection

PUVUN HOUSUT - ELLOS Collection

KENGÄT - TED BAKER 

KORVAKORUT - SNÖ OF SWEDEN

KAULAKORU - SNÖ OF SWEDEN

Pictures: Sarah Latosaari

Mitäs mieltä te olette? Onko siellä enemmän pikkumusta(mekko)n ihmisiä vai valitsetteko mustan puvun ehkä mielummin kuten minä?

Responses to pikkumusta(puku)