Uinon työnurkkaus

Vuorossa olisi työnurkkauksen esittelyä, jonka äärellä istuskelen joka päivä. Vaikka mulla on pöytäkone, tykkään puolet ajasta kuitenkin käyttää myös läppäri sohvalla istuskellen. Mitä itseasiassa teen juuri nyt :D Työpiste vaihtoi hieman paikkaansa, mutta ei paljon. Tämä ja meidän ruokailuryhmä vaihtoivat puolia, eli pari metriä oikealle siirtyi pöytä.

Ostin Ikeasta isomman pöytälevyn, sillä pienemmästä tuntui loppuvan aina tila kesken. Vaikka nyt pöytä on tyhjillään ja siisti, joskus se on täynnä papereita, kameroita ja vaikka mitä esineitä. Mutta mulle on tärkeää että alue missä teen töitä olisi siisti, puhdas ja mahdollisimman vähän tavaraa. Huomaan heti ettei koneella oleminen ole yhtään samanlaista jos pöydälle kertyy liikaa rojua.

Kukkia sillöin tällöin kun muistan, pääkallokipot oli ennen kynttilöitä joista jäi jälkeen näin hienot kipot kynille ja muille tavaroille. Lähellä tulee aina olla käsirasvaa, huulirasaa ja nappikuulokkeet :) Myös erilaiset kynät, muistitikun ja mittanauha löytyy läheltä.

PÖYTÄLEVY, JALAT & PÖYTÄLAMPPU - IKEA

TUOLI - KARTELL (second hand)

PÄÄKALLOKIPOT - MAKE UP STORE

KIRJAT - SECOND HAND

MUKI - STARBUCKS 

KATTOLAMPPU - CLAS OHLSON

Tämä nurkkaus ei kauheasti ole kokenut muutosta, se on ollut pitkään samanlainen ja valkoinen, yksinkertainen ja toimiva. Muutama vuosi sitten kun mulle oli eri pöytäkone, silloin nurkkaus oli eeehkä hitusen erityylinen :D

Responses to Uinon työnurkkaus