Hopea makuuhuone

Tai eihän tämä makuuhuone nyt kokonaan hopeat ole, mutta kuten kuvista näette, kultaiset yksityiskohdat vaihtuivat hopeisiin. Mulla on kyllä niin tällainen "Sims syndrooma" ja oon ihan samanlainen kun sitä pelasin jo vuosia vuosia sitten, sisustus ja sävyt yms. vaihtuu tiuhaan tahtiin enkä voi sille mitään :D Tykkään niin paljon sisustamisesta, enkä tavallaan sielä ajatusta että kaikki huoneet olisivat valmiit eikä olisi enää mitään tehtävää. Etsi netistä kuvia vanhoista makkareista ja ne mitkä löysin, on ihan pakko jakaa tänne. 

Tämä kaunis nurkkaus on 2012 meidän ekasta kämpästä Sampan kanssa :) Tästä on siis jo viitisen vuotta ja huomaakin että tyyli oli ehkä tuolloin erilainen, mulla oli ruskea tukka, lempiväri oli pinkki ja rakastin eläinkuoseja. Enää ei voi ihan samaa sanoa. Mutta silloin tämä makkari oli niin mua, eläinkuosia löyty jopa mun unimaskista ja huone olis en verran pieni ettei toista yöpöytää sinne mahtunut ja meillä oli myös super epämukava sänky.. Tämän jälkeen oli yksi toinen asunto, josta löysin jotain makkari kuvia, mutta olin kuvannut huoneesta kaikkea muuta kuin itse sänkyä, yöpöytiä ja muuta oleellista :D

 Tämä oli meidän makkari vuonna 2014 kun oltiin tähän kämppään muutettu, missä vieläkin ollaan. Eli sama huone nykyäänkin, mutta ekana koitin petiä näin päin, jotta tauluja sai kiinitettyä. Vasemmalla kun oli kiviseinä mihin tarvitsi kovempia aseita. Vaikka en silloinkaan, enkä vieläkään tykännyt väreistä sisustuksessa, päätin sitä kokeilla. Varmaan siksikin kun sain sitä monesti kuulla :D Oranssi on kyllä kaunis väri ja tykkäsin siitä enimmäkseen tuon taulun takia ja koristetyynyjä piti olla miljoona, vaikka ne oli super epämukavia.

Vuosi myöhemmin 2015 ihan alussa käänsin sängyn ja kiinnitin taulut kaksipuolisilla tauluteipeillä. Hankittiin vihdoin kunnon sänky ja se toikin heti ryhtiä huoneeseen kun sänky oli korkeammalla. Oranssia oli vain seinällä ja siihen yhdistin kultaa, mustavalkoinen teema jatkui huoneessa. Loppujen lopuksi tässä huoneessa ei ollut "mitään vikaa", mutta halusin siitä sävyltään vaaleamman ja rauhallisemman, musta tuntui olevan liikaa makkarissa.

Siksi saman vuoden loppupuolella musta sai lähteä kokonaan(uutta tuolia lukuunottamatta), tilalle toin harmaata sävyä maton ja sängynpäädyn avulla, joka oli todella hyvä ostos! Se teki sängystä vielä kivemman näköinen ja näin valkoiset tyynyt eivät hukkuneet valkoiseen seinään. Koska kultaa oli jo makkarissa, päätin jatkaa teemaa sillä tuota väriä ei ollut missään muissa huoneissamme. Ajattelin että se tuo kivalla tavalla lämpöä tuohon muuten niin valkoiseen huoneeseen. Olin tähän muuten tyytyväinen, paitsi että taulujen kehykset oli liian raskaat ja yöpöydät eivät toimineet meillä.

Sitten 2016 Makkari olu muuten pysynyt samanlaisena, mutta taulut, taulukehykset ja pöydät muuttuivat. Oikeastaan kaikki ne jotka mua häiritsivät. Tykkäsin tästä tosi paljon, mutta sitten tapahtui jotain mitä osasin jo odottaa. Tuo kultainen sävy tuntui välillä liian silmäänpistävältä ja värikkäältä, ehkä jotenkin rauhattomalta. Sitten päätin ottaa ja repäistä, sillä olin jo HETKEN unelmoinut bourgien lampusta hopeisena, mutta se ei oikein istunut minnekkään koko asunnossa, ellen uudistaisi jälleen kerran makuhuonetta. Sitten aloin etsimään tuotteita, mitkä olisivat sellaisia etten niihin kyllästyisi vuodessa, oli se sitten värin tai mallin takia. Tältä siis tämä makuuhuone näyttää nyt:

Valo ei ehkä nytollut niin hyvä kun ekoissa kuvissa, mutta makkari on niin paljon valoisampi kuin ennen! Kaikki alkoi noista Kartellin bourgie lampuista, joista olen aina tykännyt ja joskus omistinkin sen läpinäkyvänä. Tuo krome on vetänyt mua jo hetken puoleensa, enkä olisi uskonut että päätän ne sitten joskus laittaa meidän makkariin. Ja myös katossa riippuu niihin sopivat kattolamppu Kartellilta. Ja kaiken tämän lisäksi näissä on säädettävä valaistus.

Yksi asia jota en siedä makuuhuonessa, on liian kirkas valaistus, jos menee nukkumaan tai herää. On ihanaa mennä petiin, lukea, olle kännykällä yms. ja lampusta tulee vähän valoa, niin että näkee jotain mutta samalla alkaa mennä jo unten maille.

Taulut vaihtui paljon yksinkertaisempiin ja ajattelin että ehkä tässä vähemmän on enemmän. Joten valitsin kaksi 40x50 cm korkuista taulua Deseniolta, mustavalkoiset pilvet ja dream. Niiden kanssa sitten pisteenä i:n päälle kromiset ohuet taulunkehykset. Tykkään tästä tosi kovasti! Harmi vaan että huomasin sänkyä siirtäessä että tuo tauluhylly on vaan vähän vinossa :D Jes.

Taulut sain Deseniolta ja saatte muuten nyt 25% alen kaikesta koodilla uino25, joka on 30.3. asti voimassa :)

Kattolampun mukana tuli aivan super kirkas hehkulamppu, joka lähti heti vaihtoon. Sain välittömästi idean, sillä nähdään enimmäkseen lamppu tästä kulmasta sängyssä makoillessa. Muistin että Clas Ohlsonissa on niitä isoja lamppuja, joiden alaosa on cromeä. Se ei pelkästään siis sopisi ulkonäöltään lamppuun, vaan myös estäisi hieman suoran valon tulemista alas.

Kultaiset sisustustarvikkeet sai kyytiä ja lähdin kiertelemään Stockkalle, josta löytyi näitä kauniita Villa Stockmannin lasisia tuotteita hopeisilla yksityikohdilla.

Yöpöydät oli maailman helpoin ja vaikein ostos, kuten aina. Koska tiesin lamppujen olevan kookkaat, halusin hieman leveämmät pöydät ettei lampunjalka vie kokonaan niiden pinta-alaa. Halusin yksinkertaista, valkoista, helposti puhdistettavaa... ei löytynyt sitten mistään! Snäpissä valitettuani asiasta, sain parissa minuutissa vastauksen, mitä en ollut jonkun takia itse tajunnut. Mun edessä oli kirjaimellisesti meidän olkkarin HAY pöydät, katsoin vain niitä ja mietin "ton tapaiset olisi niin kivat erikokoisena". Olin unohtanut täysin että niitä löytyi myös 70x40 cm kokoisina, eli juuri sen kokoisia että pöydät mahtuu sängyn vierelle juuri ja juuri. Pöytä on muutenkin niin ihana iso että siihen mahtuu niin helposti kaikki.

Tärkeimmät tietty aina vieressä, rasvat. :D

Tupsukengät odottamassa, ettei tarvii viileälle lattialle heti nousta. Ja okei onhan nään nyt vaan myös super söpöt!

Lisää lasia ja samaa merkkiä kun Sampan yöpöydät esineet. Rasiassa sitten huulirasvat ja kuulolleet.

 Sänkyä vastapäätä vaatekaapit ja niiden vieressä pieni tyhjä tila, missä on yhä sama lipasto ja peili. Kukkia ja Sampan kellot.

Joidenkin makuun tämä voi olla tylsä, väritön, mutta ai että tämä tuntuu nyt vihdoin oikealta. En oikeasti muuttaisi mitään, paitsi seinähyllyn kohtaa ja mukavemman patjan vielä ;D Tässä sen on vuosien varrella oppii, että vaikka kuinka haluaisi kuunnella muitakin, kannattaa kuunnella välillä vain itseään. Värit ei vaan ole sisustuksessa mun juttu, olo on heti jopa rauhaton. Valkoista, harmaata ja hopeaa, kyllä tässä silmät lepää ja myös minä, kun on on vihdoin mieluinen makkari :)

Responses to Hopea makuuhuone