Kiinassa kuvailemassa

Jotkut varmaan jo huomasi että reilu pari viikkoa sitten mä seikkailin Kiinassa, joka oltiin toteutettu yhteistyössä Huawein kanssa, kuten tämäkin postaus. Siellä paikan päällä oli myös tämän kännykän lanseeraus, johon oon kiintynyt ehkä hieman pelottavankin paljon. :) Nyt olisi siis aika kuvapläjäykselle matkasta ja kuvia oli hurjasti, yritin silti hillitä itseäni ja valita vain ne "kivoimmat"...kyllähän näitä silti muutama tähän tuli.

Meitä lähti Suomesta kolme reissulle ja muistakin maista oli hurjasti ihmisiä mukana, kun reissusta tulee videota ensiviikolla niin pääsette ehkä enemmän fiilikseen mukaan, mutta nyt vähän ihastellaan kuvia ja fiilistellään tätä puhelinta joka ekassa kuvassa näkyy :)  Kyseessä on siin uusi Huawei Mate 9 Pro kännykkä, joka ei ole mun eka Huawein Mate, eikä myöskään varmasti viimeinen. Tämä yllätti mut silti ihan täysin, varsinkin kameran suhteen. Mähän napsin eka kuvia ihan omalla kameralla, mutta loppumatka menikin suurimmaksi osaksi kännykällä kuvaten (joka on mulle ainakin ihan ennenkuulumatonta) Eli ekat kuvat otettu mun omalla kameralla.

Reissu alkoi hieman erilaisella kiertoajelulla. Tähän aikaa Kiinassahan on aika kylmä, että lämpimästi piti Pekingissä pukeutua :)

Nämä rakennusten ykstyiskohdat ja värit oli kyllä välillä todella kauniita!

Ravintola, jossa oli myös viihdettä menossa. Toi taitava tyttö osasi kyllä vaikka mitä! 

Kierreltiin Sehnzhenissä Huawei kampuksella, joka oli ihan jättimäinen! Tuntui ettei se loppusi koskaan, jopa työntekijöille oli omia asuntoja ja yhden ruokalan edessä iso lampi jossa uiskenteli mustien Joutsenien poikasia. Rakennuksia oli monia ja siellä meitä kuljetettiin busseilla.

Viimeinen "kamera kuva" onkin tästä kahvilasta, jonka jälkeen kaikki kuvat otin vain kännykällä.

Niimpä kun lento lähti Shanghaihin, oli kädessä vain kännykkä koko ajan. Alhaalla olevat kuvat otettu siis Huawei Mate 9 Pro kännykällä.

Yksi lemppareista oli kännykässä oleva yökuvaus, jolla sai super kauniita kuvia otettua jos kännykän sai tasaiseen paikkaan kuvaa ottamaan. Myös väriä sai säädettyä värikkäämmäksi, mitä käytin paljon ruokakuvissa tai maisemakuvissa, myös taustan sumennus oli mahdollista.

Tällaiset näkymät sai kaikki matkalla olleet juoksemaan laivan kannelle ja räpsimmään kuvia :D Oltiin laivalla siis illallisella ja tässä oli näkymät, seuraavana päivänä taas näkymät oli melko tutut, mutta hieman eri väriset.

Kiivettiin myös aika ylös. Mä tykkään korkeista paikoista, näkymän on kauniit ja tykkään siitä tunteesta!

Innostuin ottamaan kovasti myös mustavalkokuvia, mutta vasta matkan vikana päivänä, mikä harmittaa kauheasti. Otin näitä siis liikkuvasta taksista ja niistä tuli todella tunnelmallisia. Yhdet lempparikuvat koko reissusta.

Kiitos inspiroivasta reissusta Huaweille! Lisää juttua tästä mun uudesta puhelimesta on muuten luvassa videon muodossa pian.

Postaus toteutettu yhteityössä Indiedaysin, Blogiringin ja Huawein kanssa.

Responses to Kiinassa kuvailemassa