Uudet Kylie Lip Kit sävyt ja tuotteiden arvio

Videosta tuli aika pitkä, sillä halusin tehdä siitä mahdollisiman laajan ja vastaa niihin kysymyksiin mitä näistä eniten multa kysytään edelleen, näyttää uudet sävyt jotka tilasti sekä kertoa rehellisesti kaikki hyvä ja huonot puolet :) Jos ette muuten mua jo YouTubessa tilaa, niin sen voi tehdä tästä helposti tilaa nappulasta. 

Kaksi uutta sävyä ja yksi joka mulla oli jo, mutta piti ostaa uusi kun vanha päätti jäädä Turkuun Ruisrockiin. Oli ihanaa siis saada vihdoin Candy K takaisin, sitä kun käytin todella paljon muutenkin :) Mikä näistä oli ehdoton suosikkini? Ehdottomasti Maliboo vaikka kaikki sävyt pääsevät varmasti mulla käyttöön.

Tilauksesta lähiten paketilla meni hieman alle 1vk, tulli maksun jälkeen paketti oli parin päivän päästä perillä. Eli melkein saman verran meni kun ensimmäisellä kerralla, mutta nyt paketti ei jäänyt jumittamaan L.A postiin ;D En ymmärrä mitä silloin tapahtui, mutta nyt kaikki sujui paljon paremmin ja nopeammin. Tässä vähän kuvia sitten luonnonvalossa, sillä kamera aina muuttaa joskus väriä ja valoitusta sisällä.

GINGER

MALIBOO

Kaikki sävyt jotka omistan. Ginger, Maliboo, Candy K ja Dolce K.

Jos on jotain kysymyksiä missä videolla en vastannut niin aina sää kysyä :) Postituksesta, hinnoista, ihan kaikesta tilaukseen liittyvästä kerroin jo ekassa postauksessa jossa näkyy myös nuo toiset värit mun huulilla. Katsotaa ihmeessä siis se jos jokun näistä kiinnostaa teitä.

Responses to Uudet Kylie Lip Kit sävyt ja tuotteiden arvio