ASUNNON ESITTELY PART 2

Nyt olisi vihdoi vuorossa toinen osa asuntoa ja huomenna tulee viimeinen :) Jos ensimmäinen osa sattui jäämään välistä, löydät sen tästä klikkaamalla ja tästä pääset asunnon esittely videoon.

Olohuone on enimmäkseen harmaata. Edellinen valkoinen sohva oli huono valinta, liian herkän värinen eikä valkoinen iso mattokaan meillä helposi pysy puhtaana, joten päädyin harmaaseen :) Tykkään muutenkin kylmistä väreistä, joten beige ei olisi ollut myöskää vaihtoehtona.

SOHVA - TORI.FI

TAULUT & RAAMIT - DESENIO

TUOLI, TALJA, TV-TASO - JYSK

SOHVAPÖYTÄ - HAY

MARMORITARJOTIN - HEMTEX

SOHVATYYNYT - IKEA

JALKALAMPPU & PAPERIPUSSIT - ELLOS*

KUKKARUUKKU - BY THE WAY

VILLAHUOPA - ANNO

*saatu

SANCHO RUOKAKUPPY - RYRYS.FI*

PÖYTÄ - TORI.FI

RUOKAPÖYDÄN TUOLIT - EAMES

TALJAT - JYSK

HARMAAT MATOT - ELLOS

KATTOLAMPPU & VERHOT - IKEA

Olkkarin kanssa samassa tilassa on ruokailuila sekä mun pieni työtila, johon itseasiassa eilen asensin juuri isomman pöytälevyt kun tästä pienemmäsä loppui koko ajan tila! Olisin voinut laittaa työnurkkauksen erihuoneeseen (kuten se on pari kertaa ollut "vaatehuoneessa") mutta tykkään työskennellä olohuoneessa jossa on seuraa ja vilinää :) Erillisessä huoneessa tuntuu että olisin ihan eristyksessä, varsinkin kun joskus istun koneella tunteja..

TYÖPÖYTÄ & TAULUN KEHYKSET - IKEA

TYÖTUOLI - JYSK

PORONTALJA - ELLOS

JULISTEET - DESENIO

KATTOLAMPPU -  CLAS OHLSON

Vessa on kiva, mutta valaisus lampuissa super keltainen! Näitäkin kuvia muokkasin reilusi että oranssi ja keltainen väri lähti valkoisista kohdista. Muuten tuo valko/ruskea yhdistelmä värityksessä toimii, vaikka kokovalkoinen vessa (ehkä marmorisilla yksityiskohdilla) ei olisi yhtään huono idea ;)

HYLLY - IKEA

KYLPYPYYHKEET - BEACH HOUSE*

MATTO - ELLOS

KÄSISAIPPUA & KULHO - STOCKMANN

RUUKKU - BY THE WAY

*saatu

   

Responses to ASUNNON ESITTELY PART 2