Kukkamania

Otin viime viikolla vihdoin asunnosta kuvia ja videota, joita saatte nähdä ison kasan ensiviikolla täällä :D Ihan tässä tunnin päästä on tulossa videota kämpästä jonka laitan myös tänne blogiin, mutta kuvista saatte ehkä paremmin selvää kun videolla tulee aina pyörittyä ja höpistyä kaikkea ylimääräistä. Myös tulevien postauksien kuvien alle kerron joka ikisen huonekalun ja tavaran alkuperän, ettei niiden perään tarvii sitten kysellä jos joku kiinnosti :)

Mutta kun siivosin kämpän kuvauskuntoon, huomasin myös että melkein joka huoneessa oli kukkia tai jotain kasveja. JOPA VESSASSA. Kaktukset on mun  suosikkeja koska a) ne on helppo pitää elossa b) ne on kauniita c) ne on vihreitä, eli sopii huoneeseen kun huoneeseen. 

Keittiön pöydällä on tällä hetkellä  valkoisia ruusuja joita ostan aika harvoin, koska ne on aika todella kellertäviä ja ne saan kuolemaan exra nopeasi :D Vaikka kaikkeni tekisin niin tuntuu etteivät ne kestä paria päivää pidempää...

Olohuoneessa on yhtiä mun suosikkikukkia, valkoisia neilikoita <3

Lidlin muutaman euron krysanteemi ei oo ehkä kaunein kukkakimppu, mutta ne kestää helposti sen kolmekin viikkoa. Leikkaan välillä varsia ja vaihdan vettä, niin kyllä kestää! Kimpun sivussa yleensä pieniä kukkia jotka jää helposti ruukun sivuille, niin leikkaan ne aina pois ja ne pääsevät vessaa koristamaan.

Sill ne helposti kestää, yleensä yhtä kauan kuin kimppu joka on ihan auringonvalossa :)

Työpöydän vieressä pieni kaktusperhe :)

Sampan yöpöydällä myös kaktus :D Näitä riittää! Unohdin vielä kuvata vessassa kolme minikaktusta..

 

Sekä parvekkeen kaksi.. en edes mitä nämä ovat. Ikeasta ostin kun en viereisestä kukkakaupasta löytänyt mitään mieleisiä tai mikään mieleinen ei kestänyt suoraa auringonvaloa ;D

Responses to Kukkamania