KK - (KingKylie) Lip Kit unboxing

Oon niin innoissani että onnistuin tilaamaan haluamani tuotteet ja sain niistä myös videon tehtyä, sitä kun niin kovasti pyydeltiin, vaikka se oli ajatuksena kuvata muutenkin. Videossa kerron kaiken mahdollisimman perusteellisesti ja myös mielipiteitä kaikista tuotteista :) Tässä postauksessa voisin myös kertoa hieman käyttökokemuksia, sillä olen viikon ajan käyttänyt vain näitä huulimeikissäni.

Huulilakkaa on todella tärkeää levittää yksi ohut kerros, silloin se pysyy todella loistavasti huulilla eikä koostumus muutu mitenkään päivän aikana. Syödessä se lähtee hieman suun sisältä, mutta tämän jälkeen lisäsin tarkasti vain niihin kohtiin uuden ohuen kerroksen mistä sitä oli lähtenyt ja tämä taktiikka toimi loistavasti! Pari kertaa kiireessä lisäilin ja jos meni liikaa yli ja johokin kohtaa huulilakkaa oli "kaksi kerrosta", jolloin huulimeikki alkoi hieman rapistua vain niistä kohdista. Eli tärkeää on muistaa levittää oikein, rauhaullisesti ja tarkasti. Rajauskynää laitan vain reunoille kuten kuluukin, vaikka videossa levitin koko huuliin kuten aina.  Mutta näin pehmeä rajauskynä kuluu muuten liikaa jos sillä värittää koko huulet joka kerta ja tuntui siltä että huulilakka pysyi paremmin jopa, kun rajauskynää oli vain huulten rajoilla, eikä sen alla.

Huulikiiltoa piti tietenkin vähän väliä lisätä ja käytin aina alla rajauskynää, jotta levittäminen oli helpompaa ja rajat olivat tasaisemmat. Ilman rajauskynää en ainakaan itse saanut helposti haluamaani lopputulosta. Videolla ja kuvissa huulilla on vain huulikiiltoa, mutta levitin sitä n.5-6 minuuttia jotta sain rajoista suoria ja jouduin koko ajan korjaamaan sivuilta... Ja nyt kolmena päivänä olen aina laittanut alle samansävyistä (eri merkin) rajauskynää ja levitys hoituu kymmenessä sekunnissa. :)

Yritin vastata kaikkiin kysymyksiinne videolla ja kertoa kaiken yksityiskohtaisesti, enemmän tietoa löytyy myös KylieCosmetics sivuilta ja jos jokin jäi mietityttämään, kysykää! :)

Olin jonkun takia hieman epävarma että tulisin näistä tykkäämään näin paljon, etten viikkoon edes halunnut muita tuotteta halunnut edes laittaa huulilleni :D Olen kuitenkin kuullut näistä huonoakin, mutta monesti se on liittynyt joko tuohon koostumuskseen (joka tarkoittaa että tuotetta on levitetty liian paksusti) tai aplikaattoreihin, joita on nyt paranneltu ja mulla oli ainakin ihan siistin näköiset. Videoita oon kyllä nähnyt missä huulikiillon aplikaattori on ihan räjähtäneen näköinen...sellaisella ei hirveä helposti sitä huulille levitetä.

CANDY K

DOLCE K LITERALLY

 

LIKE

Responses to KK - (KingKylie) Lip Kit unboxing