uusittu olohuone

Mä aloin uusimaan hiljalleen meidän olohuonetta kuukausia sitten, en edes osaa sanoa milloin tarkalleen tämän aloitin ja nyt se on täysin valmis!! Tai ei oikeastaan ole, pari hyllyä ja juttua puuttuu telkkarin yläpuolelta, mutta en tiedä milloin ne saadaan kiinnitettyä kiviseinän takia.

Siitä on pian tasan vuosi kun esittelin meidän olkkaria ja se on kyllä hieman muuttunut. Siinä ei silloinkaan ollut mitään vikaa, mutta alettiin kummatkin kyllästyä tuohon vakoiseen nahkasohvaan, joka oli todella vaikea pitää kauniina ja puhtaana, eikä se ollut kovin mukava. Jos sohvalle nukahti, oli niskat kipeinä ja nahka liimautunut kehoon. Siitä se siis kaikki lähti, metsästin uuden sohvan Tori.fi:stä, joka ei olisi valkoinen ja epämukava.

Keittiöstä katsoen maisema on tämän näköinen. Olohuone, takana näkyy ruokailutila sekä pieni työnurkkaus. Tein ennen töitä läppärillä siellä sun täällä, kunnes päätin hankkia paremman ja ison pöytäkoneen. Enimmäkseen tein tämän hankinnan erkonomian takia, sillä läppärin kanssa en tehnyt oikeastaan ikinä töitä pöydällä... mun selkä ei vaan kestä sellaista. Myös blogin tekeminen ja videoiden tekeminen on paljon hauskempaa, töitä on kivempaa tehdä kun on ihan oma työnurkkaus :)

Tauluseinästä on kyselty paljon ja rakastan sitä!!  Se toteutettiin yhteistyössä Desenio.fi nettikaupan kanssa, josta olen ostanut itse meidän makkarin taulut, sekä pari taulua työpöydän vieressä, jotka näkyy alempaa.

Idea lähti siitä, kun sohvan takana oli pitkään nämä taulut, jotka oli mun mielestä todella synkät ja tylsät. Halusin jotain uutta ja hieman erilaista. Lähdin sitten paperille piirtämään tauluseinää, katsoin netistä minkä kokoisia julisteita Deseniolla on ja kun muodostelma oli minulle mieleinen, aloin etsimään mieleisiä kuvia. Tää oli todella kiva projekti, vaikka siinä oli aikamoista haastetta  saada taulut juuri oikeisiin kohtiin, niin että taulujen välissä on 4cm väli.

*

SOHVA - TORI.FI

TYYNYT  - IKEA

TORKKUPEITTO - JYSK.FI

SOHVAPÖYDÄT - HAY

TARJOTIN - GRANIT

RUUKKU - BY THE WAY

MATTO - ELLOS

LATTIAVALAISIN - KODIN1

JULISTEET & TAULUNKEHYKSET - DESENIO*

*saatu
Tekstitaulut toimii aina! Tämä on yksi suosikeistani :) Mä oon vaan ehkä vähän liikaa hurahtanut Desenion julisteisiin, sillä ainoa huone missä niitä ei suunilleen ole, on keittiö ja wc... enkä ole ainoa. Näitä löytyy melkein jokaisen kaverin kodista myös. Sohva on kyllä niin pehmeä ja siinä on pestävät päälliset. Oon nukahtanut tähän monia kertoja ja kavereidenkin on kiva jäädä yöksi, kun on leveä ja pehmeä sohva jolla voi nukkua.

Ehkä paras juttu

(myös Sampan mielestä)
tässä uudessa olkkarissa on uusi TV. Ollaan asuttu 4 vuotta yhdessä ja siitä asti ollut Sampan vanha 42" tv, joka oli kyllä hyvä ja toimiva, mutta meidän isoon olkkariin ihan liian pieni. Niin pieni, että Samppa ei voinut pelata sohvalta, vaan tuoli piti raahata telkkarin eteen. Nyt tv-tasolta löytyy 60" samsungin iso teevee ja on kyllä kiva katsoa leffoja, kun näkee kunnolla. Eli telkkari isoni ja samalla tv-taso pieneni :)

TV-TASO & NOJATUOLI - JYSK*

TYYNY - IKEA

VILLAHUOPA - KODIN1

*saatu
Sancho on kokonaan ominut uudet  Jyskin nojatuolin :D Tuoli on melko iso, että mahdun helposti siihen kippuraan ja pari kertaa istuttu siinä Sampan kanssa kahdestaan Mutta veikkaan että se tulee silti ikuisesti olemaan tämän pikkuisen oma tuoli.. RUOKAPÖYTÄ - TORI.FI

KATTOLAMPPU & VERHOT - IKEA

RUUKKU - CASA

HEDELMÄT - K-KAUPPA

TUOLIT - EAMES (FinnishDesingShop.fi)

TALJAT - JYSK*

saatu*

Sain vihdoin ostettua tuolit, joita olen kuolannut pari vuotta. Eames toimii aina ja nämä sopivat kivasti pöydän kanssa, jossa on myös metallinen jalka. Vaikka ne ovatkin mukavat istua muutenkin, niillä on kiva pitää pehmeitä lampaantaljoja, jotka on kyllä ihmeen hyvin pysyneet puhtaina ;) PÖYTÄLEVY & JALAT - IKEA

TUOLI & TALJA - JYSK*

JULISTEET - DESENIO.FI

MATTO - ELLOS

KATTOLAMPPU - CLAS OHLSON

*saatu

Työpöytä on nurkassa, luonnonvalon lähellä. Tykkään työskennellä olohuoneessa, vaikka voisin laittaa pöydän vaikka vaatehuoneeseen. Mutta en tykkää olla yksin pienessä huoneessa, kun olohuoneessa on yleensä seuraa ja elämää :D Muuten menisin varmaan horrokseen enkä osaisi poistua huoneesta.

Pitkän etsinnän jälkeen mieleinen työpöytä löytyi Ikeasta ja siihen sopiva tuoli Jyskistä.

KULHOT - H&M HOME

MARMORI LEVY - HOLLANNISTA

RUOKAKUPPI TELINE - MUSTI & MIRRI

Sellainen olohuone meille :) Mitäs tykkäätte?

Oon tähän nyt tosi tyytyväinen, paitsi olisi kiva saada tuo hylly kiinni telkkarin päälle... kivipora vain puuttuu.

 

Responses to uusittu olohuone