Meidän joulu

Kuten aina, meillä on kaksi joulua. Nyt joulu numero 1. eli 24.12 oli mun vanhempien luokse jonne kokoontuu aina sama konkkaronkka. Minä, Samppa, mun perhe: Isä, äiti, isoveli ja isosisko, sekä hänen aviomiehensä Tumppu. Meidän mukana tuli tietenkin Sancho mukaan ja siellä odotti isosiskoni mopsi, jonka kanssa Sancho sitten riehuikin :D

Ennen lähtöä laittauduttiin, kuvasin torstai aamulla videota jonka silloin julkaisin ja otettiin pari valokuvaa meidän pikku perheen kanssa.

Meillä on kotona pikkuinen tulostin, jonka ansiosta sain heti kuvan tulostettua ja siitä tulikin loistava joulukortti mun vanhemmilleni :)

ISI <3

Jollain oli nälkä :D Aamulla oli vain syönyt klementiinin, joten ei ollut yhtään ihme..

Pikkuinen Eeppa, joka onkin jo pari vuotias.

Kun äiti laitto meidän kuvan siskoni hääkuvan viereen, oli tästä pakko ottaa kuva. Oli hauskan näköistä kuinka nämä kuvat muistutti toisiaan ja meissä näkyykin jotakin samoja piirteitä, vaikka ollaan lopulta aika erinäköisiä. Mulla on pidemmän kasvot ja nenä, mutta nyt kun munkin tukka alkaa olla oman sävyinen, niin näytetään jopa siskoksilta ;)

Kohta juhlapaita vaihtuikiin oloasuun, jossa jumitin 24 ja 25 päivä... :D Ostin sen cubukselta ja kyllä, raahasin sen mukaan vanhemmilleni.

Seuraavasta päivästä otin ihan videota, jonka näette sitten huomenna :) Toivottavasti kaikilla on ollut ihan super ihana joulu. Meillä ainakin oli todella onnistuneet kaksi päivää ja oltiin myös koirakavereita riitti, sillä huomisessa videossa vieraileekin mäyräkoira nimeltä Maija.

Responses to Meidän joulu