KT - kahdet aivan erilaiset kynnet + pieni arvonta

-postaus toteutettu yhteistyössä BlueLagoonin kanssa-

KauneusTorstai tällä kertaa :D Uskokaa tai älkää, mutta mä jotenkin unohdin kokonaan etten keskiviikkona ehdi tekemään postausta... heräsin aamulla 4.50 ja lensin Köpikseen, tulin samana iltana 23.30 kotiin ja kirjaimellisesti kaaduin sänkyyn. Oli kiva mutta rankka päivä, kuvia on kiitettävästi ja pientä fiilisvideota ajattelin myös tehdä. Mutta pahoittelut eilisestä, tiedän että KK moni aina odottaa<3

Tässä postauksessa ei puhuta hiuksista, naamasta taikka ihosta, vaan kynsistä. Olin näköjään tyystin unohtanut esitellä edelliset vaaleat kukkakynnet ja tänään oli aamulla kynsihuolto, jolloin tehtiin mulle taas näiden vastakohdat. Toiset on vaalean nudet, toiset mustat, toisen nimettömässä on hempeitä kukkia ja toisessa mustia timantteja. Kummat on enemmän teidän mieleen?

Tuossa oli siis nuo vaaleannudet kynnet ja 3D akrsyylikukkia nimettömissä. Silmissä tutut volyymiripset 11mm ja 13m D-kaarevuudella :) Tuo kaarevuus ja pituus tuntuu vaan parhaalta itselleni, eikä siksi sitä olla vaihdettu, vaikka pari kertaa erilaisia kokeiltu.

Tänään Sini.V teki mulle jo pitkään haluamani Louboutin kynnet! Yksinkertaisesti siis mustat ja alhaalta punaiset. Jotta päältä kynnet eivät näyttäisi niin tylsiltä, päätettiin laittaa kiiltäviä mustia timantteja yksi kynsi täyteen. Jos jotain kiinnostaa miten nuo tehtiin, kuvasin lyhyttä videota BlueLagoonin instaan :) Vaikka olihan nuo edelliset kynnet todella ihanat ja keväiset, on nämä vaan yksinkertaisesti enemmän mua.

ARVONTA

Sain mukaani tällaisen paketin itselleni ja teille olisi arvonnassa samanlainen :) Musta pieni laatiko sisältää muutamia uusia kynsijuttuja ja sen voi noutaa joko voittaja liikkeestä tai BL lähettää sen postissa. Kommentoimalla kummat kynnet on sun suosikikit, olet mukana arvonnassa. Muistakaa toki laittaa sähköpostinne, jotta saan voittajaan yhteyttä. Alhaalla kuvia paketin sisällöstä ja tietoa tuotteista.

Vasemmalta oikealle:

CND hoitava kynsiöljy jota levitetään kynsinauhoille hieroen. Sopii myös täydellisesti rakennekynsille, sillä se pääsee imeytymään kynsiin materiaalista huolimatta! 

CND päällyslakka joka tekee geelimäisen efektin, joka kiiltää ja kestää pitkään.

CND kynnen pinnan puhdistaja, jolla putsataan kynnet ennen lakkausta. Puhdistaa ja desinfioi kynnen poistamalla samalla öljyisyyyden ilman kuitenkaan kuivattamatta omaa kynttä. Tällä lopputukoksesta tulee varmasti kaunis ja pitkään kestävä. 

CND kolme kynsilakkaa näissä ihanissa väreissä. Oma suosikkini on tuo aivan oikeanpuolinen nude, joka taittaa hieman persikkaan ja kimaltaa hieman. Tämä VINLUX on uuso lakkajärjestelmä joka kestää kynnellä jopa 7 päivää. Kynsilakka sisältää jopa valmiiksi aluslakan, joten sitä ei tätä ennen tarvita :) Kaksi kerrosta riittää ja lopuksi viimeistely ylhäällä näkyvällä päällyslakalla.

Responses to KT - kahdet aivan erilaiset kynnet + pieni arvonta