Ärsyttävät alennusmyynnit

Ähh mä vihaan alennusmyyntejä... tavarat on on melkein kaikkialla puoleen hintaan, tekisi mieli ostaa vain kaikki kun se on nyt "puolet halvempi!", vaatteita on lattialla likaisina, kaikki sekaisin, mikään ei ole oikealla paikalla, jonot älyttömän pitkät..... mutta silti liikkeisiin jaksaa mennä, kuluttaa niissä monta tuntia ja tulla ulos köyhänä :I Apua.

Mä oon selvinnyt nyt tähän asti ihan kiitettävästi, mennyt kaikkien liikkeiden ohi ja olen ostanut tasan yhden jutun meidän Bik Bokista. Se oli viimeinen kappale, juuri mun kokoa ja -70% alennuksessa! Tälle mustalle villakangastakille jäi siis hintaa vain 40€ ja mun oli pakko kiikuttaa se kotiin ennen kuin joku muu nappaa sen.

Silloin kun mallisto saapui meille, sovitin takkia heti, mutta jotenkin se ei vain napannut ja olen tainnut sitä kokeilla vielä pariinkin otteeseen tässä vuoden sisällä. Mutta nyt annoin mahdollisuuden M koolle, joka oli paljon rennomman mallinen ja sen alle mahtuisi jopa paksumpi neule. Leikkasin myös edessä olevat napit pois, koska ne vaan häiritsi mua älyttömästi ja tykkäsin takista paljon enemmän, kun olin purkanut ne pois :D Miten noin pieni asia voikaan vaikuttaa niin paljon..

Halutessaan vetoketjun saa muuten kokonaan auki ja takista lyhyen, mutta en usko että tulen ikinä sitä lyhyenä takkina käyttämään :) Oletteko te tehneet jotain todella hyviä ale löytöjä vai väitelleet niitä yhtä
"hyvin"
kuin minä.

Responses to Ärsyttävät alennusmyynnit