Jotain mitä en osannut toivoa

Kerroinkin jo aikaisemmin, kuinka mulle on hirveetä ostaa lahjoja, sillä tosi harvoin osaan toivoa mitään! Vaikka tarvitsisin jotain tarpeellista, esim uudet näppikset, niin en mä kestä odottaa jotain 2vk rikkinäisillä joissa ei vaikka pari kirjainta toimi vaan ostan heti itse :D No mutta, mietinkin mitä kaikkea Samppa mulle keksis, kun sanoin vaan että kyllä sä keksit jotain, en tarvii mitään ihmeellistä. Leopardi puku oli ihana ja ihan menestys, rakastan sitä todella paljon <3 Samppa oli myös hankkinut mulle sellaisen koneen keittiöön, mikä on meidän pitänyt hankkia suunilleen yhteenmuutosta lähtien..hups. Ihanaa että kulti kuitenkin muisti tämän, vaikka itse olin kokonaan jo unohtanut :)

Hehee! Nyt voin taas alkaa tekee kotona smoothieita (olen niiden suurkuluttaja!) ja Samppa tykkää taas tehdä pirtelöitä :) Ostin tänään maustamatonta jugurttia, banaania ja pakastemansikoita. Ei mun lempparismoothieeseen sen enempää tarvitakkaan!

En käytä ikinä mitään mittasuhteita, laitoin koko litran jugurttia, heitin mansikoita ja pienen banaanin sekaan.. maistoin välissä ja lisäsin muutaman mansikan, sitten se olikin ihan täydellistä :)

Iltapalaksi ruisleipiä ja jälkkäriksi smoothieta :P

Responses to Jotain mitä en osannut toivoa