kauneushoitola Blue Lagoon

Ihanaa kun vihdoin on kynnet taas kunnossa :) ! Viime kerrasta oli jo viisi viikkoa ja pari kynttä oli ehtinyt lähteäkkin, onneksi Blue Lagoonin ihastuttava omistaja Sini pelasti mut ja kirjaimellisesti karmeat kynteni. Aloitettiin blue lagoonin kanssa yhteistyö ja sain siitä kyllä ihan mahtavan kantapaikan! Alan käymään siellä nyt 4vk välein ja samalla kun kynnet laitetaan uusiksi, niin te saatte sinne alennuskoodia/arvontaa ja muita kamppiksia joka kerralla. Tällä kertaa jokainen halukkaista saa käyttöönsä alennuskoodin, josta alempana.

Kauneushoitola sijaitsee kampissa 5krs ja sen näkee heti oikealla kun tulee hissistä ulos, ei voi vaan olla huomaamatta. Paikka oli ihanan pieni, kodikas ja lämmin. Oli ihan rentouttavaa istua siemaillen teetä, kun toinen teki ihmeitä kynsilleni. 

Ennen kävin aina paikassa, jossa 10 työntekijää teki saamaan aikaa kynsiä, pölisi toisten kanssa ja kynnet tehtiin niin nopeeta kuin voitiin.. oli kyllä tää reissu ihan erilainen.

 Maanantai aamupäivä oli kyllä aika hyvä mennä laittamaan kynsiä, kun kaikki olivat koulussa ja töissä, koko kauppakeskus oli tosi rauhallinen...Kerrankin!! :D

 Siinä istuu Sini ja liike jatkuu pidemmälle, missä on tilat muihin kaunaushoitoihin mm. sokerointi, kasvo- ja vartalohoidot, ripset, kulmien värjäys, hampaiden valkaisu, meikkaus. jne. Enemmän palveluista ja hinnoista näette  TÄÄLTÄ .

Kun varaatte aikaa ja sanotte lukevanne mun blogia tai mainitsemalla Uinon, saatte ihan kaikesta -15% 13.9 saakka. HUOM!  Muistakaa mainita alennuksesta silloin jo, kun varaatte aikaa.

Tosiaan koodi on vain siihen asti voimassa, kunnes on mun kynsien huollon paikka ja sitten tulee ihan uus alennus/kilpailu tai mitä me ikinä teille keksitäänkään. BlueLagoonilla on tosiaan myös oma FaceBook sivu, jossa paljon kuvia kynsistä, niin voitte hieman katsoa mitä haluaisitte ja saada sieltä hyviä  ideoita jos sellaista ei vielä ole. Näin se on myös tekijälle helpompaa jos on jonkunlainen idea ja toive. Siellä on tosi taitavia tekijöitä töissä, joten voi ottaa vähän erikoisemmat ja näyttävämmät kynnet, menkää ihmeessä katsomaan, sillä sivuilla oli tosi makeita, erikoisia ja myös söpöjä kynsiä. Itse olen monesti ottanut kynsipaikoissa vain ranskalaisen tai yksivärisen lakkauksen, sillä muutaman kerran kynsistä on tulleet tosi rumat ja menneet pilalle.  En ole ikinä ollut näin tyytyväinen mun kynsiin ikinä ja nämä ovat kuitenkin olleet 2,5 vuotta mulla :)

Ennen... :D Siis to ivasen käsi oli vielä ihan siedettävä, onneksi en ottanut kuvaa oikeasta.

KAUNEUSHOITOLA JA KYNSISTUDIO BLUE LAGOON

Kampin kauppakeskus 5.kerros (Urho Kekkosen Katu 1, 00100 Helsinki)

p. 0440 411 622

 bluelagoon.sini@gmail.com

www.bluelagoon.fi

 Jälkeen:

`Toiveeni oli saada kynsiini  jotain vaaleanpunaista, hilettä, simpukankuoria, 3D kuviota ja timantteja.
(mitenniini nnostuin?! )
 Toi kuulostaa tosi paljolta ja ajattelin että ehkä toivoin liikaa kaikkea ja kynsistä tulee liian yliampuvat ja sekavat... Mutta niistäkin tuli minun makuuni juuri hyvä, näyttävät ja tyttömäiset :)) I am SO happy <3

Olen niin iloinen ja ihan hymyilyttää joka kerralla kyn kynsiäni katson, arvatkaa oonko jo innoissani mitä keksin seuraavaksi kerraksi :) ?!

Muistakaa käyttää -15% alennuskoodi mainitsemalla blogini nimen samalla kun varaatte aikaa. 

Responses to kauneushoitola Blue Lagoon