EPIK

Viime viikolla järjestettiin Sinin kanssa pienet after workit, missä juhlistettiin meidän uusia sivustoja. Molemmat ollaan vihdoin tänä vuonna lähdetty itsenäisiksi, rakennettiin uudet pohjat ja kummankin blogit sai ihan uuden ilmeen. Myös uusi EPIK-media perustettiin, josta nyt löytää meidän molempien sisällöt ja katsotaan mihin tämä kasvaa tulevaisuudessa. Vaikka tätä ei pakolta olisi pitänyt juhlistaa, me todellakin haluttiin tehdä se! Itsekkin olen kymmenen vuotta jo tätä blogia kirjoittanut ja kyllä tämä oli itselleni todella iso askel, eikä ole ikinä huonoa syytä hieman juhlia.
Radissonin Blue Seaside hotelli antoi meille huoneen käyttöön, jossa lauttauduttiin ennen tapahtumaa. Meidän tapahtuma paikka oli nimittäin kirjaimellisesti 20metrin päästä ovelta :D Tykkään tästä hotellista super paljon, huoneita paljon erilaisia ja muu osa hotellista on todella kuvauksellinen. Tänne on pakko palata joskus kuvailemaan paremmalla ajalla. Huoneessa ja näkymissä ei myöskään ollut mitään valittamista, sillä meillä oli söpö parikerroksinen huone jossa yksi seinä oli pelkkää ikkunaa.
*huone saatu
Ylhäälle meni parvi, jossa oli iso parisänky ja yhtä huikeat näkymät. Alakerran nurkassa oli pieni olohuone jonka pöydällä odotti pieni yllätys hotellilta.
 
  
Hetken ehdittiin istua, kirjoittaa illan puhetta valmiiksi kunnes alkoi lauttautuminen. Aloitettiin onneksi todella hyvissä ajoissa ettei tulisi kiire ja hyvä vain, sillä aikataulu menikin aika minuutilleen! Meikit oli kaikki saatu cocopanda.fi sivustolta, tein aika kiiltävän ja simppelin meikin, sillä halusin laittaa vaihteeksi taas punaiset huulet ja sen kanssa tykkään aina laittaa hieman yksinkertaisemman meikin pohjalle. Silmiin laitoin hieman eyelineriä ja glitteriä, mutta sekin näkyin vain paremmin läheltä.
 
 

Tämä YSL punainen huulipuna sävyssä 9 oli todella loistava valinta. Juuri sellainen puna mistä tykkään ja pysyi hyvin huulilla, illan mittaan taisin kaksi kertaa lisätä sisähuuliin.
 
     Aika riensi todella nopeasti ja tajuttiin ettei oltu kumpikaan edelleenkään syöty kauheasti mitään ja nälkä alkoi olla sietämätön. Tilattiin hieman huonepalvelusta lihapullia (mulle) ja Sinille lohkoperunoita ja muita herkkuja. Nämä ylemmän kuvat olin räpsinyt uudella puhelimella, mutta alemmat kuvat ottanut meidän ihana valokuvaaja Juuli <3
 Tämä parivaljakko oli valmiina! Otettiin hotellin aulassa vielä parit kuvat, siirryttiin muutama metri vasemmalle ja siinä sijaisti meidän vuokraama Forum Box.

Pian pallot oli saatu puhallettua, juomia kaadettiin valmiiksi ja valoja himmennettiin tunnelmaan sopiviksi.
 
 
 Juhlissa oli juomavinkin tarjoamat ihanat juomat, Valkian skumppaa kauniissa sini-valkoisessa pullosssa joka on tehty Suomalaisista mustikoista, sekä maukkaat Gato Negron valko- ja punaviinit. 
 
*juomat saatu
 
Oltiin arvottu muutamia kutsuja meidän seuraajille, joka oli todella ihana idea. Tällaisia K-18 iltoja ei ole ollut ja teitä on aina kiva tavata ihan oikeassa elämässä, monen kanssa tulikin tovi juteltua <3 Teidän lisäksi paikalla oli paljon meidän yhteistyökumppaneita yms. mukana juhlistamassa tätä päivää.
 
Kun ekat lasilliset oli kadonneet, hätistelin kaikki ruokaa ottamaan. Ihana Beijing8 tuli paikalle tarjoilemaan teille heidän superrr herkullisia dumplingseja, joidenka kaveriksi oli riisiä ja edamame papuja. Heidän Kampin ylimmästä kerroksesta ravintola korttelista sekä nykyään uudessa stokkan herkussa on myös saatavilla heidän ruokaansa otettavaksi kotiin mukaan, tai töihin lounaalle. Jos ette ole oikeasti vielä koittaneet, suosittelen täysin sydämin. Mun ehdoton lempparit on Chicken Spinach dumplingsit, niiden kanssa edamame papuja ja dibiksi sellainen ihana inkivääri majoneesi.
 
 
Pian pöydän eteen olikin kertynyt piiitkä jono, eikä mikään ihme :D Tällaisia postauksia on aina ihanaa kirjoitella jälkikäteen ja nälkäisenä, hyvä kun kuolaa ei valu näppiksille.
 
 
Pian pidettiin lyhyt ja ytimekäs EPIK puhe, ei olla kummatkaan mitään puhujia joten koitettiin pitää simppelinä, mutta samalla kertoa miksi nämä pienet juhlat haluttiinkaan teille pitää. Tämmöisiä asioita on ihana saada aikaan kun vierellä on hyvä ystävä joka ymmärtää samat asiat kun sinä, samat päämäärät, sama työ ja muutenkin ajatuksien kanssa ollaan samalla aaltopituudella. Sinin ansiosta uskalsin ottaa sen ison askeleen ja lähteä yksinäiseksi, hoitaa kaikki asiat ihan yöyksin. Asia joka ei tosiaankaan sinne ruudun taake näy, mutta mulle muutos on todella iso ja samalla maailman parhain. Tämä olisi pitänyt uskaltaa tehdä jo ehkä parisen vuotta sitten, mutta nyt tuntui että aika oli vihdoin oikea ja mä osaan tehdä asioita, pärjään kaikessa yksin vaikka töitä tuleekin olemaan enemmän. Jollain tavalla siitä myös samalla nauttii todella paljon, miten paljon omasta yrityksestä on vastutta. No nyt täydet 100%! :D
 
           Kiitos tuhannesti kaikille, jotka luette blogia, seuraatte instassa tai youtubessa, kiitos kaikille ketkä tuli paikalle meidän tilaisuuteen ja tuhannet kiitokset yhteistyökumppaneille jotka lähditte tähänkin mukaan, Radisson Blue Seadise, Cocopanda.fi, Juomavinkki.fi ja  Beijing8 kiitos että lähditte tähän päivään mukaan meidän kanssa<3 Jos halautte nähdä lisää materiaalia tästä päivästä, kuvasi Sini siitä videota joka löytyy nyt YouTubesta

Responses to EPIK