Rusketus jouluksi

Yhteistyössä Vita Liberata

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Vita Liberatan kanssa, jolta on näin joulun aikaan tullut pari todella kaunista pakettia. Näitä löytyy esimerkiksi Stokkalta ja Sokokselta, joten vielä todellakin ehtii pukille vinkata toivetta tai muistaa ruskettavan ystävää ihanalla lahjalla. Mä sain tällaisen turkoosin paketin Jannelta ja olin lahjasta todella häkeltynyt ja onnellinen, se oli ihan loistava mulle! :D Itseruskettavaa kuitenkin kuluu aina tasaisesti, eli sitä ei kaapista löydy ikinä liikaa. Siksi tällaiset "tarpeelliset" lahjat on aina parhaimpia.


Tämä vaaleanpunainen paketti sisältää vaaleanpunaisen pussukan, jonka vetoketjun avatessa hieman aukeaa ja sielä paljastuu tällainen kolmikko. Mousse ruskettava, kinnas levitykseen sekä varsinkin jaloille loistava body blur. Itse otan aina matkalle kuin matkalle pari ruskettavaa mukaan, yleensä ne ovat isossa pussissa muun kosmetiikan kanssa sekaisin. Tämä on ehkä joskus hieman huono vaihtoehto kun korkin irrotessa voi tapahtua vahinko (tapahtunut on...) ja joskus kiireessä kinnas ei ehdi ihan kokonaan kuivumaan. Joten arvostan tätä pientä Vita Liberata pussukkaa todelllla paljon :D Nätti ja ainakin mulle todella kätevä tapa pitää myös kaikki tavarat samassa paikassa sekä erikseen matkatessani.
Mousset ovat monelle jo Vita Liberalta tuttu juttu ja kaapista löytyy jokaista heidän vaahtorusketusta ja käytän niitä hieman eri tarkoituksiin. Jos haluan rusketusta heti tai vaikka vasta huomenna, jos pitää olla tummempaa tai luonnollisempaa. Eniten käytän yhä ehdottomasti Invisi veden näköistä vaahtoa, josta on tullut kestosuosikki :) Body blur on löytynyt minulta jo pidemmän aikaa mutta olen  tainnut siitä vain kerran täällä blogissa mainita, se on ehdottomasti jalkojeni suurin ystävä kun päällä on mekko missä sääret näkyy. Ihon väriset sukkahousut ovat mun vihollinen enkä tykkää käyttää niitä yhtään, vaikka ruskettavaa koivista löytyisi kuten nyt, silti iho on sävyltään hieman epätasainen ja suonet erottuvat hieman. Tällä saa hieman sukkahousumaisen efektin aikaan, mutta lopputulos näyttää miljoona kertaa paremmalta ja tuntuu hyvältä iholla.
 


Tuotetta voi käyttää tietenkin koko keholle, pieni määrä kerrallaa ettei sitä laita liikaa ja lopputuloksesta tulee muuten paksu ja epäluonnollinen. Kyseessä on hieman kuin koko kropan "matte mousse" eli ns. meikkivoidetta iholle, joten se lähtee pesussa heti pois. Tätä löytyy parissa eri sävyssä että jokaiselle löytyy sopiva, levitän puhtaalle iholle ja minuutti myöhemmin toinen jalka näyttää tältä:


Body Blurr nimi ei tosiaan tule mistään turhasta vaan oikeasti tekee blurraavan efektin! Oikean määrän jälkeen kun tuotteen antaa olla iholla, ei se jää ollenkaan tahmeaksi vaan jalkaa voi normaalisti koskea ilman että väriä tarttuu käteen tai helmaan. Tämä on kyllä yksi ihme tuote ja saanut aina jalat näyttämään kauniilta, pehmeiltä ja päivittyneillä.

Responses to Rusketus jouluksi