Joulu 2018

Vuoden eka postaus ja kyllä, elossa ollaan! Oma "joululoma" hieman pitkittyi, mutta ihan hyvä näin sillä se tuli enemmän tarpeeksi kun kuvittelinkaan. Aluksi ajattelin että kun ollaan mökillä 4 päivää niin kaikki tekniikka ja työt saa nyt väistyä ja ehkä max. tästä vielä pari päivää voisi vielä vain olla ja fiilistellä Joulua, antaa itselleen sitä aikaa ja samalla läheisille. Noh vuosi on vaihtunut ja vasta tänään tuli sellainen olo että nyt on saanut levättyä, mieli on täynnä ideoita, kehossa virtaa energiaa ja taas uuteen nousuun! Tuntuu että liian kiireinen loppuvuosi ihan kulutti mut loppuun, joten tämä oli tosiaankin tarpeeseen. Kun työ ja koko elämä on niin paljon sosiaalisenmedian ympärillä, tällainen pieni hiljaisuus ei ole todellakaan pahasta. 

Tämä fiilis on joskus niin outoa kun tuntuu että mieli vain jumittuu ja se olen oppinut että sitten pitää vain olla, rentoutua ja siirtää asiat myöhemmäksi. Voivottelu yms. stressaa enemmän ja kierre vain jatkuu.
 


Miten meidän joulu sitten? Se vietettiin aika samanlailla kuin viimeeksi, mutta nyt päivän pidempi loma Kirvesniemen lomamökeillä, Millan tupa alkaa tuntua jo kodilta ja eiköhän me siellä vietetä myös seuraava vuosi. Omaa mökkiä kun ei ole, on tällainen vakkari aika kiva. Sinne ei ole niin pitkä ajomatka Helsingistä että koiratkin jaksaa ja fiilis on siellä monta kertaa aina talvisempi, jouluisempim rauhallisempi ja tulee oikeasti lomailtua. Teki kyllä meidän porukalle hyvää! Matkassa mun ja Sampan kanssa siis taas hänen äitinsa ja siskonsa.

Koiria oli kolmin kappalein, Sancho kyllä ainoa joka ei tykkää kylmästä tai lumesta yhtään, ei vaikka olisi millainen vaatekerros :D Se oli sitten mun kanssa mökissä iloisesti takan edessä aina lämmittelemässä, kun kipeänä en itsekkään uskaltanut kauheasti ulkona viettää aikaa.

Metsästin netistä kaikkialta tätä Addun teddy hupparia, miesten L koko ja niiin lämpöinen. Urabam outfittersin nettisivuilta vielä löyty ja ylläriksi on kyllä miehellä ollut enimmäkseen käytössä. Ihan loistava mökkeilyyn ja lömmin ilman takkiakin. 


Pojille olin hankkinut H&M nettikaupasta uude jouluneuleet.
Vaikka jäällä oli lunta, se ei estänyt tuota porukkaa luistelemasta. Pablo juoksi innoissaan aina Sampan perssä ja Sancho katsoi kateellisena ikkunsta, mutta ei tietenkään missään nimessä halunnut mennä mukaan. 


Meno oli kyllä villiä ja koirat nukkui enimmäkseen sisällä, ulos riehumaan, nopeet hepulit sisällä ja taas muutaman tunnin unet. Talviloma parhaimillaan!
Katsokaa ihmeessä video missä näkyy enemmän menoa ja meninkiä, toivottavasti kaikilla on ollut ihanat lomat, joulu ja uusivuosi <3 

Responses to Joulu 2018

Tiina

Hei laita taas erilaisia asukuvia. Oot paras!!