Velour ja UGGit


Muistan kun nuorempana oli pakko saada vaaleanpunainen velour puku, mieluiten sellainen jossa lukisi timanteilla jotain... takamuksessa. Sen jälkeen kun siitä vaiheesta ja muodista päästiin yli, tuo asu tuntui jopa hieman naurettavalta idealta. Mutta tässä sitä taas ollaan, ihan ihastuneita pehmoiseen ja mukavaan tuntuiseen yhdistelmään. Mutta pakko puolustautua että tämä on astetta (tai kymmenen) makeampi kokonaisuus. JDsportin nettisivuilta löytyi tämä addun musta velour asu, joka on ollut koko Joulukuun erittäin kovassa käytössä. 

Siihen yhdistin töppöset joita olen myös käyttänyt erittän paljon, sillä vaikka ne eivät ole kauneimmat ovat ne mukavimmat ja lämpimimmät kengät mitkä olen ikinä omistanut. Edelliset Uggit joutui aikoinen pennun hampaisiin vahingossa enkä voinut vain kokea talvea ilman niitä. Helppo vetää aina jalkaan kun menee kauppaan, roskiksille, koirien kanssa lenkille ja sisältä kokonaan villaa <3 En näissä ehkä lähde kaupunkiin, mutta täällä kotimaisemissa ovat melkein aina ne kengät jotka pääsevät jalkaan. 

HOODIE - ADIDAS (JDsport*)
PANTS - ADIDAS (JDsport*)
SHOES - UGG (JDsport*)

Pictures - Samuel Rossi
*saatu/gifted


Mikäs teidän mielipide näihin kahteen on, velour ja UGGit? Itselläni ne saavat kaksi peukkua, sillä oikeissa olosuhteissa ne ovat ainakin mulle ihan nappivalinta. 

Responses to Velour ja UGGit

mivi

Yhden Ugittoman talven jälkeen päädyin viime syksynä ostamaan uudet. Eihän ne mitkään tyylikkäimmät ole, mutta sitäkin lämpimämmät! Ihanaa, kun ei varpaita palele koiraa ulkoiluttaessa tai muuten pakkaskeleillä ulkoillessa