KultaaOlen lähiaikoina ihastunut enemmän ja enemmän "kultaisiin" koruihin, mutta niitä ei ole super paljon tullut käytettyä koska korvat ovat täynnä aina hopeisia renkaita. No niimpä päätin sitten ekaa kertaa vaihtaa kaikki korut hetkeksi ja mennä kultaisella kokoonpanolla! Katsotaan miten kauan tätä jaksaa mutta tykkään todella paljon, kaikki renkaat ovat aika siroja ja hetken kun mittailin, tilasin jopa kaikki oikean kokoisina.


Kaikki korvikset saatu Savannan kautta, josta löytyy oikeasi tosi paljon kivoja lävistysrenkaita! Kunhan osaa katsoa oikean paksuuden ja halkaisijan. Mulla on kaikki renkaat 1mm paksuus ja halkaisijat näissä ovat 6-10mm. 


Pictures: Sarah Latosaari

Kaulassa näkyy pari uutuutta, toisen ostin juuri ennen joulkua Thomas Sabon liikkeestä, laatta jossa Neitsyt Maria, R-kirjaimen sain taas joululahjaksi anopilta. Nyt kun Helsingin liikkeissä siellä kaikki -50% menin ostamaan vielä pari juttua jota jäin kuolailemaan, mutta loppuumyynnin takia ei kauheasti tarvinnut enää miettiä ja nappasinkin sielä vikat parit, joten kyllä kannatti :) 

ps. mitä laittaa päälle kun ei keksi mitään? Miehen kauluspaita ;)

Responses to Kultaa

Katih

Eikö blogissa julkaista enää kommentteja? Kuukauden vanhassa postauksessakaan ei ollut kommentteja.