Uino 27w synttärit

Sain Joulukuussa hieman erilaisen idean, kun aloin hiljalleen miettimään mun tulevia synttäreitä. Niihin oli enää muutama hassu viikko ja halusin niitä kuitenkin jollain tavalla juhlistaa, ehkä jopa hieman isommin, mutta pienellä porukalla, näyttävästi, mutta samalla rennosti. Siinä kun hetken mietin erilaisia vaihtoehtoja, tuli mieleen parit kivat tapahtumat ja juhlat jotka oltiin järjestetty hotellissa ja illan päätteeksi yövytty paikan päällä. Ajattelin käyttää siis samaa ideaa, mutta paaaljon pienemmässä konseptissa :D Mikä sen parempaa kun syödä eka hyvin yhdessä, mennä vain hissillä ylös, tanssia, vaihtaa vaatteet pois uikkareihin ja viettää loppu illan vain rakkaimpien kanssa vedessä ja löylyä heittäen. Tämä kaikki kuulosti idealta niin hyvältä ja houkuttelevalta, että ideaan oli pakko tarttua ja katsoa mitä siitä tulee. Tämä ei vaan voi mennä pieleen!!
Pienen googlailun jälkeen vielä selvisi että hotellissa jota olin katsellut, oli sviitti missä oli upea poreamme ulkona sekä sauna. Tästä se sitten kaikki hiljalleen lähti, huone saatiin synttäreitä varten sponsoroituna ja siellä sitten pidin juhlat ja yövyttiin Sampan kanssa :)


Radisson Blu Seaside hotelli on ehdottomasti yksi kivoimmista ja kauneimmista hotelleista ja ai että miten kuvauksellinen. Tuntuu että jokainen seinä ja tuoli ovet ovat sellaisia että niissä tekisi mieli ottaa kuvia, huoneista sitten puhumattakaan! Ja ennenkin olette nähneet viime vuonna ja itseasiassa sitä edeltävänäkin multa täältä kuvia. Videolla näkyy huonetta paljon paremmin, mutta tässä siitä muutama kuva:
Erillinen makkari ja olohuone, kaksi vessaa, kaksi parveketta, sauna ja poreamme.
Jollain tavalla pieni pakkanen vai paransi menoa, viileä sää ja kuuma vesi olivat todella kiva yhdistelmä! Välillä altaassa oli himan kuuma, niin altaan reunalla oli kiva istua ja viilentyä. 


Huoneessa odotti pöydällä onnittelu kortti, naposteltavaa ja skumppaa jonka säästin illaksi kaikille. Kutsuin synttäreille mahdollisimman pienen porukan, vain rakkaimmat ystävät. Tietenkään pari ei päässyt muiden menojen takia tai ettei ollut Suomessa, mutta sellaiset on nyt aina täysin ymmärrettävää <3 Olin kyllä iloisesti yllättynyt kuinka iso porukka kuitenkin pääsi paikoille ja muutamalla oliki huone meidän huoneen ulkopuolella, tämä vain paransi menoa entisestään. Ei tarvinnut miettiä että monelta lähtee kotiin ja aamulla oli aamupala myös valmiina alhaalla.


Päälle halusin jotain superrr mukavaa, mutta näyttävää. Tämä taisi olla koko synttäreiden teema... Sain idean aikoja sitten, kun olen haaveillut tyyllisestä laahuksesta, jonka päätin sitten teetättää Mertillä. Zalandolta tilasin yksinkertaisen ja venyvän jumpsun ja vyötärölle pääsi  tämä ihana lisähelma, joka oli aika samantapainen kun mun hääpuvussa. Mutta no tylliä ja väri oli tällä kertaa musta, ideana oli tämä laittaa kesällä festareille farkkushortsien ja maihareiden kanssa! 


Saavuttiin hotellille neljän maissa, kuvailtiin, laittauduttiin rauhassa ja odotettiin kavereita saapuvaksi meidän huoneeseen. Seitsemän maissa suunatiin hissillä alas hotellin Bistro Gimis ravintolaan, jossa meitä odotti pitkä pöytä ja alkujuomat. Syötiin yhdessä alku-, pää- ja jälkiruoka, ja vaikka lista oli herkullinen ei päätös ollut mulle vaikea. Sieltä löytyi jokaisesta osiosta ruoka jonka tilaan oikeastaan aina jos sellainen on vaihtoehtona.Aluksi ehdottomasti otin etanat, 6pkl kuulosti liian vähältä ja 12kpl ehkä liian isolta annokselta. No onneksi vieressä oli esim. oma mies joka tilasi ehkä hieman vahingossa itselleen kaksi alkuruokaa mutta siitä huolimatta jaksoi vielä vetää multa muutaman etanan :D Ja oli muuten hyvä etanat! Tää oli sellainen ruoka mitä en kuvitellut että voisin ikinä tykätä koska ideana se ei ole mikään huokuttelevin, mutta tämän valitsen aina jos se löytyy alkuruokien vaihtoehdoista. Parasta on aina dippaa leipää öljyyn, jossa etanat ovat. NAM!
Moni päätyi burgeriin, kuten minäkin. Nälkä oli yltynyt liian kovasti ja silloin jos vaihtoehtona on burgeri sekä ranskalaisia, päädyn siihen! Pojat otti vielä tämän tuplapihvillä.


Kuvassa pari eri jälkkäriä, mutta mun suosikki myös on aina kaikki suklainen, No listalta löytyi suklaakakku, jäätelö, marjojen ja kaiken muun herkullisen kera. Tätä on pakko saada joskus uudestaan! 


Masut täynnä, kaikki hyvin tyytyväisiä vaikka kuvasta sitä ei näy. Koitettiin olla kaikki niin cooleja ja poseerata, mutta tästä kuvasta tulee enemmänkin sellainen fiilis kun jotain surullista olisi tapahtunut ;D  Ja kuten huomasitte, pukukoodina oli #allblack.
Tilasin huoneeseen pari pulloa ja suunnattii hisseille. Ei siinä kauheasti aikaa mennyt kun pian meininki oli tätä luokkaa...


Ja tässä en tiedä mitä tapahtui.. suihkussa oli iso boxi suihkumyssyjä kaikille ja myöhemmin kun tultiin muiden joukkoon, oli kaikilla hiuksissa ja Sampalla jopa partaa suojaamassa tälläinen hieno myssy :D Eihän se oikein suojannut miltään altaalla, mutta se oli tämän illan päähinen. 


Siis. En vaan voi olla korostamasta tätä liikaa, mutta ehdottomasti parhaat bileet ikinä, parhaat synttärit IKINÄ! Meillä oli niiiin hauskaa, jotenkin tunnelmakin on aina katossa kun ympärillä on vain parhaimmat kaverit jotka vielä kaikki tuntee toisena ja vielä tulee toimeen, kaikki vaan oli niin täydellistä. Tästä on jo viikko ja edelleen mietin miten hauska päivä oli, kaverit toistellut samaa ja tässä mietin jo jos kesäksi voisi tehdä jotain samantapaista. Huoneessa kun oli myös toinen parveke ruokapöydällä, niin tuolla voisi saada kiva kesäpippalot aikaiseksi. Tosissani laitan tämän idean korvan taakse!


Aamulla samaan paikkaan missä oltiin oltu illalla syömässä ja vuorossa oli yksi parhaimmista jutuista hotellissa, aamupala! Mentiin porukalla syömään, mutta tunnin päästä meidän sviitin Breakfast In Bed tuli myös huoneeseen, joten nautittiin tuplana aamupala. Onneksi huoneessa oli vielä muutama ihminen makoilemassa ja nauttimassa meidän myöhäisestä uloskirjautumisesta, joten syöjiä riitti.

Viime hetken ekokuvaa, kylpytakissa hengailua ja pian heräiltiin todellisuuteen. Oli aika pakata ja lähteä pois, ehkä pian taas uudestaan <3


Kiitos Radisson unohtumattomasta päivästä, kiitos kaikille ihanille kavereille jotka tulitte synttäreitä viettämään ja kiitos ylipäätänsä että olette mun elämässä. Oli kyllä tämän päivän jälkeen todella onnellinen ja rakastettu olo.

Responses to Uino 27w synttärit