DW

Kaupallisessa yhteistyössä Daniel Wellington
​​​​​​
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä
Daniel Wellingtonin kanssa, jolta on tullut ystävänpäivää varten ihania lahjapakkauksia jotka on tällä kertaa romanttisen punaisissa paketeissa. Kaikki nämä setit ovat nyt siis -10% alennuksessa, mutta sen lisäksi saatte ystävänpäivän kunniaksi alennuskoodia käyttöön jonka avulla saatte näistä vielä 15% lisäalen, sekä ilmaisen toimituksen. Eli nyt viimeistään kannattaa laittaa lahjaa tilaukseen jos jotain oli ajatuksena ilahduttaa.. ja ps. myös itsellensä saa ostaa myös lahjoja <3



Saatte kaikista DW:n tuotteista -15% alennusta koodilla UINO, joka on voimassa 28.2.2018 asti. Tämä toimii myös siis tarjouksessa oleviin setteihin :)


Kaikki sivuilta löytyvän
ystävänpäivä setit ovat siis valmiiksi paketoituja ja niihin saa vielä mukaan söpön henkilökohtaisen ”I  U” ystävänpäiväviestin! Paketeissa tulee myös mukana pieni sydämen muotoinen charm(paketin keskellä), jonka saa kiinni nahkarannekkeisiin.



Eli tältä charm näyttää kiinnitettynä rannekkeeseen, helppo työntää vain sormella niin se loksahtaa paikalleen :) Itse valitsin 32mm petite kellon, jossa mukana paksumpi rannekoru ja metallin sävynä on ruusukulta. Tämä pienempi kello on niin söpö ja valkoinen sekä ruusukulta sopii musta loistavasti tähän teemaa.


Oikein ihanaa ja ruusuntuoksuista torstaita kaikille. 

Responses to DW