Kosteutusta ja hehkua

Yhteistyössä FOREO

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FOREOn kanssa.
Joulukuusta alkaen säät ovat koetelleet mun ihoa ja se on mennyt ekaan kertaa todella kuivaan, hieman hilseilevään kuntoon. Sen hoitoon on siksi pitänyt nähdä väääähän enemmän vaivaa ja käyttää tiettyjä tuotteita vielä entistä enemmän, jotka ovat oikeasti tehneet mun ihoon ison ero. Oma ihonhoito on kuitenkin todella tärkeää ja toimivat tuotteet tekee siitä vielä hauskempaa ja helpompaa, nämä ovat loistava tuote itsensä hemmotteluun ja hei... lahjaksi toiselle? Ystävänpäivä lähestyy ensiviikolla <3

Tästä laitteesta on tullut itselleni todella tärkeä, en osaa edes sanoa milloin olisin putsannut kasvoni ilman tätä! Kasvot tuntuu vain joka kerta niin sileiltä pesun jäljeen ja näin jo lähemmäs vuoden käyttäneenä, huomaa ihossa myös eron. Koska joulukuun jälkeen iho on ollut todella hilseilevä(joka oli mun iholle aivan uutta) ekojen pakkasten jälkeen, pesin tällä aina iltaisin kasvot kaksi kertaa, jotta kuiva iho lähtisi varmasti pois. Varsinkin kun tässä on hieman erilaiset harjakset kuin mun isommassa LUNAssa ja takana löytyy myös syväpuhdistava puoli, jota juuri käytän normaalin puhdistuksen jälkeen uudestaan iholle. Nyt mulla on käytössä sama tuote kuin ennen, mutta siitä vain hieman pienempi versio, mutta myös todella tehokas. :)


LUNA™ Mini 2
"Käytännöllinen, tehokas ja kompakti ihonpuhdistuslaite, joka on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Laitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä heleämmän ja kirkkaan näköisen. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen. Vain 1 minuutti aamuin illoin ja ihosi näyttää kauniimmalta, heleämmältä ja puhtaammalta!
Laitteessa on kolme erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän alue). Laitteen kääntöpuolella olevan syväpuhdistavan puhdistuspinnan pehmeiden silikoninystyjen avulla puhdistat ihosi vielä entistäkin tehokkaammin ja ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla. 

Uuden sukupolven ihonhoitolaite puhdistaa ihohuokoset meikistä ja poistaa iholta jopa 99,5-prosenttia epäpuhtauksista ja öljyistä. Tehokas mutta hellävarainen ihonpuhdistus saa ihonhoitotuotteet imeytymään kasvoille paremmin."


Toinen on tämä ihmeellinen pieni laite, jonka avulla voi tehdä kotona 90 sekunnin pikahoitoja kotona, no ennen käytin tätä ehkä en kerran tai kaksi viikossa... nyt otin esiin aina parin päivän välein ja käytän mun ehdottoama lempparia H2-Overdose maskia ja hieman harvemmin hehkua tuovaa Glow addict. Nämä boostannu loistavasti kuivaa ihoa, joka on juuri näitä tarvinnut... kosteutusta ja hehkua!


FOREO UFO
"Maailman edistyksellisin naamiohoitolaite, joka on kehitetty muuttamaan 20 minuutin sheet mask -hoito 90 sekunnin pikahoidoksi - kuitenkin säilyttäen kaikki kangasnaamiohoidon edut. Hoidossa yhdistyvät UFO-aktivoitavat naamiot, lämpö- ja kylmäterapia ja T-Sonic-värähtelyt sekä LED-valoterapia. Näin ammattitason kasvohoito on saatavilla kotonasi milloin vain haluat! Lämpö avaa huokoset, T-Sonic™ -värähtelyt edistävät aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon ja kylmäterapia sekä sulkee ihohuokoset että kiinteyttää ihoa.
Lämpöterapia avaa ihohuokset edistäen hoitotuotteiden imeytymistä ja ainesosien pääsyä syvemmälle ihoon. Naamiohoitolaitteen lämpöterapia edistää myös ihon terveyttä, parantaa verenkiertoa ja ohjaa proteiineja ja ravintoaineita tehostaen näin epäpuhtauksien poistumista. Kylmäterapia puolestaan aiheuttaa verisuonien supistumista häivyttäen näkyviä ihohuokosia ja vähentäen turvotusta. Kylmätoiminto sulkee ihohuokoset ja auttaa myös kiinteyttämään ja tasoittamaan ihoa. T-Sonic -värähtelyt edesauttavat LED-valon pääsyä syvemmälle huokosiin tehostaen sen vaikutusta. Värähtely edistää aktiiviaineiden imeytymistä ja samalla kasvot saavat rauhoittavan ja rentouttavan hieronnan."H2Overdose -kangasnaamio sisältää korkean pitoisuuden ihoa syväkosteuttavia aktiivisia ainesosia. Hyaluronihappo on yksi tehokkaimmista ainesosista juuri kuivalle iholle, sillä se kykenee sitomaan jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Kangasnaamion sisältämä keramidi auttaa pitämään kosteuden iholla ja säilyttämään ihon pehmeän ja täyteläisen tuntuman.

Glow Addict -kangasnaamio sisältää helmiuutetta, joka tuo samealle iholle säteilevää heleyttä. 
 

Responses to Kosteutusta ja hehkua