Tilattiin toisillemme asut



Tää oli jännä, taitaa olla eka kerta kun Samppa saa päättää jotenkin mun pukeutumista ja jännitti aikalailla :D Annoin omat koot, mutta nekin vaihtelee niin paljon vaatteista ja kankaasta liittyen, että pidin vain sormet ristissä. Hän on myös paljon värikkäämpi pukeutuja kuin minä, joten olin aika varma että paketista tulee joku kivan värinen erikoisempi asu, mutta no senkin suhteen sain yllättyä. 
Mä olen taas jo vuosia tilaillut Sampalle juttuja ja tiedän hänen vaatekaappinsa, tyylinsä ja koot ulkoa, mutta sellainen mä vain olen. Vaikka ensin olin tilaamassa oikeasti jotain tosi värikästä, kaikista jutuista mitä ei häneltä jo löytynyt, oli juuri oikea koko aina loppunut. Siksi päädyin asuun jota katsoin heti ensimmäisenä mutta epäröin kokomustaa hetken verran. 

No mies oli onneksi tyytyväinen, kengät ovat olleet melkein päiväisessä käytössä ja hän on edelleen pelottavan iloinen sukista. Mä taas en jaksa käsittää kuinka samanlaiset asut me toisillemme tilattiin ja että olisin voinut tilata tämän oman asun itselleni myös, itseasiassa olen tätä täysin samaa kokonaisuutta käyttänyt jo kahdesti! 




AINON ASU

LEGGINSIT*
PAITA*
TAKKI*
KENGÄT*

*mainoslinkki




SAMPAN ASU

HOUSUT*
TAKKI*
KENGÄT*
T-PAITA*
SUKAT*


 

Responses to Tilattiin toisillemme asut