seeing red


Tuntuu että viimeiset 4 kuukautta olen enimmäkseen pukeutunut kokomustaan, mikä yleensä on talvisin (tai okein, yleensä ympäri vuoden) se mun juttu ja siinä tuntuu mukavimmilta olla. Nyt kun pari viikkoa sitten kevät ekaa kertaa kunnolla näyttäytyi, olen ottanut kaapin perältä värikkäämpiä vaatteita esille ja niihin jopa tekee päivän päivältä enemmän mieli jopa pukeutua. Oli ihan outoa kun viikko sitten olin hetken parvekkeella ja no ensimmäiseksi se että siellä pystyi olla ilman jäätymättä, mutta että kuulin linnun laulun. Ai että tätä on ollut ikävä, niin isoja mutta pieniä asioita.

Linnut, aurinko ja sen paisteeseen herääminen, koirien kanssa voi taas tehdä kunnon lenkkejä ja jopa ne haluavat olla ulkona, kevyemmät takit, lenkkarit ja aurinkolasit! Parhainta ehkä on se energisyys mitä tästä kaikesta saa irti, tää on ihan parasta <3

Siksi yksi päivä mulle tuli sellainen fiilis että nyt otan yhden uuden punaisen mekona kaapista, konka tilasin asoksen aleista jo jonkun aikaa sitten. Sen lisäksi punaiset meikit ja maiharit jalkaan. Sää oli tuona päivänä vielä oikeasti aika harmaa ja tuulinen, mutta jonkun takia se ei hidastanut fiilistä. Tässä pari päivää olenkin laittanut kaappeja kuntoon ja pakkailen nyt kaikista talvisemmat jutut varastoon. Ensikuussa 17.3 sunnuntaina mulla onkin kirppispöytä Kattihallissa taas, niin sinne vaan tekemään myös keväisiä ja kesäisiä löytöjä :) 

Responses to seeing red