päivä ennen myrskyä


Koska kaikki eivät varmaankaan instan puolella mua seuraa, niin siellä kerroinkin että viime viikon perjantaina mulla alkoi ihan virus, joka kesti vain onneksi päivän. Ei ollut kaunista katseltavaa ja kroppa oli aika tyhjä sen jälkeen, pari päivää olo oli vielä todella heikko ja ihan hyväkin etten mennyt kaikkialla tartuttelemassa ihmisiä. Tämän myrsky on nyt ohitse, mutta edeltävänä päivänä olin ottanut taas päivän mittaan kuvia ja näin meni se hieman aurinkoisempi päivä:


Aamulenkki koirien kanssa, jäätiin hieman istumaan nauttimaan Kalasatamasta.. tai minä jäin. Koirat halusi aika pian jatkaa matkaa jo eteenpäin. Tämän jälkeen söin kotona pienen aamupalan, katsoin meilit ja aloin hiljalleen laittautumaan. Olalle laukku sekä kamera, kohti keskustaan ja ensimmäisenä tapaamiseen!


Lounas Kuumassa Foreon kanssa, jossa käytiin läpi tulevia kivoja juttuja.Yllätyksekseni sain itselleni paketin mukaan, mutta myös muutamalle kaverilleni. Ihana ajatus että sain heiltä muutamalle ystävälle jakaa pienen paketin heidän tuotteitaan, mikä oli todella hyvä ajoitus kun juuri tänään olin tapaamassa Lottaa sekä Sarahia. 

Kaiken juttelun ja ruuan jälkeen lähdin kipittelemään Lota luokse, moikkailemaan häntä sekä kummityttöäni Liljaa. 


Mukana tietenkin kassit tytöille!


Hississä nopsaa selfie, joka taitaa olla ainoa kuva jossa asua näkyy, mutta siitä tuleekin pian ihan omaa postausta :)


Samalla kun sain ilahduttaa Lottaa pienellä lahjalla, pääsin ihastelemaan hänen ostoksiaan Lontoosta. Pikkuruiset vaatteet ovat yksi söpöin juttu ikinä! 


Ollaan jo hetki puhuttu pikkuisista Dr. Martens kengistä ja nyt niitä on jo kahdet klassikot valmiina :D Toiset pehmeät enemmänkin tossus ja pian valmiina jo jalkaan ja toiset sitten kun alkaa askeleita tulla. Vaikka ei itsellä ihan vauva kuumetta ole, niin pikkuiset vaate ja kengät kuume nyt on aina.


Siinä se aika vierähti jutellen, vaikka melkein ekat sanat taisi olla Lotalta että "Tilataan Wolttia". Ja mun ehto oli et "kaikki käy, kunhan sieltä saa pepsi maxia". No oikeastaan kaikkialta sai vain kokista niin arvatkaa mihin päädyttiin...


Tilattiin pizzat Lotan lempparipaikasta ja pepsit Arnoldsista erikseen, josta sai kätevästi myös jälkkärit :D Meillä oli ihan samat pizzat, limut ja myös munkit. 


Kattokaa näitä kahta kaunokaista! 


Kello oli yhtäkkiä jo lähemmäs viisi, jolloin lähdin kävelemään takaisin keskustaan Sarahin työpaikalle.


Nopeasti viereiseen kahvilaan yhdille, toinen paketti mimmille ja alettiin fiilistelemään taas tulevaa kesää. Tytölläkin niin monta kivaa juttua menossa että ei voi olla kuin ylpeä! 


Juoma jota juo vain talvisin, mutta nyt tuli outo mielihalu saada yksi Chai Latte. Roberts Coffeen versio on ehdottomasti paras kaikista! Pian pitikin sanoa moikat, sillä mies oli jääny ylitöihin ja koirat pitäisi pian viedä ulos. 


Kotiin ja lenkille siis! Tämän jälkeen oli sohvalla lagausta, töiden tekoa, nenän kaivamista jne.


Kotona laitoin Netflixistä pyörimään jonkun kunnon teinileffan (joka oli oikeasti aika hyvä ;D) ja siivosin samalla kuten joka ilta. Yritän näin pitää kodin siistinä että joka ilta aina sen puolisen tuntia siivoaa. Kuvassa mun hieno uusi siivouskori jonka ostin H&M home:sta ja sen mukana sitten helppo huoneesta huoneeseen ottaa kaikki tarvittavat. Oon tästä oudon onnellinen....


Mies kotona, leikkihetki koirien kanssa, iltapalaa ja mies lähti poikien kanssa iltalenkille. Murun kainaloon ja nukkumaan <3

Responses to päivä ennen myrskyä