Camo takin metsästys


Olen tässä jo vuoden verran metsästänyt täydellistä takkia camo kuosilla, mutta se tuntuu olevan aivan mahdotonta. Nyt niitä tuntuu näkyvät joka kaupassa ja nettikaupoissa, mutta kaikissa on jotain vikaa. Kuosi on oudon värinen, liian lyhyt, liian pieni, outo kaulus jne. Tämä joka näkyy kuvissa on päässyt todella lähdelle mitä etsin, ainoa joka tuotti tässä pettymyksen oli koko. Tilasin pari kokoa isomman että olisi oikeasti reilun kokoinen, mutta tämä onkin aika istuva ja vastaa 38 kokoa, kun tilasin 42 :D No, onneksi on ihanan ohut niin menee kesällä kivasti farkkushortsien kanssa, yhä on hakusessa sellainen johon mahtuu ihan paksu huppari alle.



Tähän takkiin halusin heti yhdistää muuten mustan asun ja uudet popot, nämä on ihanan pehmeetä nahkaa niin tuntuu heti kivoilta jaloissa. Edellisissä dr.Martinensin maihareissa kun meni se pari vuotta että jalat oli niihin tottuneet ja nahka pehmentynyt. 

JACKET - IDSFASHION*
SHRIT - BIK BOK
PANTS - LIDL
SHOES - DR.MARTENS*
SUNGLASSES - FENDI* (from eyerim, link)
BAG - LOUIS VUITTON

Pictures: Samuel Rossi

*saatu/gifted


Eikä oo muuten hetkeen päässä näkynyt tätä Rapunzelin ponnaripidennystä, oon tykänny nyt omat tukan pituudesta sen verran että on jäänyt käyttämättä mutta heti kun aurinkoiset päivät tulee, niin hieman ikävöi pitkää fledaa. Kesäksi ehkä hankin myös klipsit joita voi silloin tällöin käyttää, mutta muuten oman tukan voimalla mennään! Ja sitten nää Fendin aurinkolasti, ai että :D Materiaali on näissä maailman kevyintä ja tuntuu ettei aurinkolaskeja olisi edes kasvoilla. Mikä on isoa plussaa ettei nenän varteen jää myöskään laseista ikinä jälkeä. Näihin löytyy suora linkki asun tiedoista.

Responses to Camo takin metsästys