Koti valmiina vauvalle

Eilen julkaisin lyhyen videon instassa missä näkyi vauvan sänkyä ja heti sen julkaistua ajattelin että ehkä pitäisi eka julkaista tämä postaus, nyt ihmiset alkaa tehdä vääriä johtopäätöksiä... ja no eihän siinä mennyt kuin muutama minuutti kun eka raskauskysely mulle tuli :D Oikeasti tässä on takana nyt jotain muuta, nimittäin meillä käy kotona paljon pikkuista väkeä ja pian vielä enemmän, ysäväni Emmi synnyttää hetkenä minä hyvänsä ja siskoni saa toisen lapsen kesän jälkeen. Halusin että meidän asunnosta löytyisi muutama juttu jotka olisivat kiva ja helpottava juttu niin äideille kun lapsille, mielestäni tämä oli oikein loistava idea! Samppa kyllä eka katsoi hieman kummastelevasti kun sanoin että nyt on tilattu vauva tavarat kotiin, jopa sänky ;,,D 
Kaikki nämä tuotteet on saatu Jollyroomista ja niihin löytyy linkit kuvien alta.

Lilja viettää meillä aina välillä aikaa ja jossain vaiheessa jää jopa yöksi, joten täällä ollaan nyt siihenkin valmiina! Yksi pakollinen hankinta oli leikkimatto, jolla voi puuhastella ja leikkiä, paljon parempi kuin matto mihin koirat raahaa vaikka mitä.. Tämän päällä myös kiva ja helppoa vaihtaa vaatteet :) 


Syöttötuoli oli mun ehkä ykkös hankinta, joka on häirinnyt jo hetken ettei meiltä löyty. Siskonpoijankin hieman kivempi tällaisessa istua ja syödä, kuin sylissä. Nyt kun Liljakin pystyy siinä jo istumaan ja tarjotinta pystyy tässä liikkumaan että voi käyttää 36kk ikään saakka. Mustavalkoinen tuoli sopii myös meidän sisustukseen, halusin mustalla kankaalla, josta saa kaiken lian kuin lian helposti pois.
Vaikka Lilja ei kauhean kauaan enää ole sitteri iässä, tähän pääsee sitten pian istumaan Emmin kuin siskon uudet tulokkaat. Kävin eri vaihtoehtoja läpi ja lopuksi tulin siihen vaihtoehtoon että ehdottomasti joku korkeampi malli, jotta vauva saa olla koirilta rauhassa. Tämä meidän kaksikko tulee oikein hyvin toimeen pikkuisten kanssa, mutta Sancho yrittää koko ajan hoitaa ja nuolla, sekä muutenki turvallisempaa että istuin on ylempänä. Harmaa viltti myös valmiina lämmittämään pikkuisia varpaita! <3
Tässä saa johdon seinää ja sitterin saa keinumaan eri voimakuuksilla, säädettyä musiikkia ja jopa ajastin on mahdollista käyttää.
Kun ruoka on syöty ja leikit leikitty, päikkäri/yö paikka löytyy myös makkarista.


Halusin hankkia matkasängyn, joka menee myös helposti kasaan ja piiloon kaappiin. Tämä sopii loistavasti makkarin kaappeihin ja on helppo koota minuutissa. Tämä oli hankittua tätä kaunokaista varten sillä hän varmasti tulee aina silloin tällöin viettämään meillä öitä ja tässäkin voi nukkua 3 vuotiaaseen saakka. 
Sänkyyn vielä erikseen kiinnitettävä mobile jonka saa pyörimään ja unilaulun soimaan, patja sekä vaaleanpunaiset lakanat.


Sänky meni sävy sävyyn ja mahtui sivulle juuri ja juuri. Päädyn voi avata myös alhaalla vetoketjulla joka jäi auki ja koirathan sinne yöllä pesän teki :))


Ja viimeiseksi, vessakin piti saada valmiiksi taapero vieraille, joten valitsin tämän paketin mihin tulee kaikki nämä kolme osaa. Potta pienemmille ja isommille koroke ja rengas jolla pönttö saadaan pienemmäksi. Tältä tämä siis nyt näyttää, vaikka ihan vielä ei ole omaa suunitteilla mutta aina on ihanaa saada pikkuisia kylään. Nyt löytyy kodista kaikki tarpeellinen tähän hätään! 

 

Responses to Koti valmiina vauvalle