Vuoden eka piknik


Pari viikkoa sitten lauantai oli ihan tajuttoman lämmin ja ihana päivä, Lotta ja Joonas oli tulossa Liljan kanssa käymään meillä kunnes saatiin idea että menään meidän vieressä sijaitsevalle nurtsille ja pidetään pieni piknik! Ulkona ei edes tuullut ja sukkikset jäi kotiin, ilma oli täydellinen. Hyvä että päätettiin tämä käyttää hyväksemme sillä tämän jälkeen jokainen päivä ollut hyvin kylmä... Suomen kevät, mitä muuta voikaan odottaa.
Myös viimeisillä oleva Emmi viestitteli juuri hyvään aikaan että mikäs meininki tänään, niin hän liittyi meidän hurjaan päivän suunnitelmaan. Eli istuskeluun :)


Oli ihanaa ottaa kaapista piknik kamat esille, sielä löytyy viltit, tyyny, kylmälaukku jonka täytin muutamalla kylmäkallella, muoviset astiat ja aterimet. Kaikki oli valmiina tällaisia päiviä varten.
Lotta ja Lilja sopivat sävy sävyyn tietenkni.Ihan nurmikon vieressä on pieni puisto, jonne mentiin hetkeksi keinumaan. Tai Lotta, Emmi ja Lilja, itse annoin kyytiä ja kameran kanssa riehuin.Myös me kaksi oltiin aika kaksosia, ihastelin Lotan jumpsua instassa josta sain idean laittaa oman mekon joka oli jo hetken odottanut tällaisia päiviä. Musta oli hauskaa kuinka samanlailla olin koko asun yhdistänyt ;D Ainoa ero taisi olla että mä oon maihari tyttö ja Lotta taas balleriina.

Responses to Vuoden eka piknik