RUISSI 2019Ylhäällä näettekin pitkän videon Ruissi viikonlopusta, joka oli jälleen kerran ihan mahtava! Ruissi & Mellakka oli järkännyt meille taas ikimuistoisen reissun ihan torstaista lähtien, joten suuret kiitokset siitä <3 Reissukumppanina oli mun suosikki Ruissitypy eli Sarah, jonka kanssa jälleen tuli tehtyä ja koettua :D Oli todelllla hyvä idea myös kuvata video reissusta niin etten leikannut siitä mitään pois... Eli kaikki noloimmatkin jutut tuli lisättyä videolle, mutta sen takia näistä tuleekin hauskaa katsoa, sitä oikeeta aitoa meininkiä eikä liian hienoa fiilistelyä. Nykyään kun on videokamera kokoajan kädessä ja toisessa puhelin, tulee kuvia otettua hieman vähemmän. Kameralla oli enimmäkseen artistikuvia ja asukuvia, joten sekoitin mukaan hieman kännykällä napsittuja muistoja. 
Videolla hieman laajempaa kuvaa viikonlopusta, tässä taas kuviin nopeasti tiivistettynä:

Ekaa kertaa päätin ottaa glitteriä mukaan festareille, jos sitä tulisi johonkin asuun tarvittua. Se meni siihen sitten että näytettiin joka päivä tältä :) Koska eka päivä oli melko kylmä kesäpäiväksi, asu hieman muuttui ja varauduin isolla takilla johon oli helppo kääriytyä ja ei muuten tullut kylmä! Ainoa oli sitten kun lähdettiin pois ja sitten vasta alkoi tuntua mun järkevin valinta: shortsit. Onneksi siinäkään ei mennyt kauan että päästiin matkaan ja pois alueelta. Mutta vaikka koko vkl oltiin luvattu melko sateista, to koettiin alueella yksi sadekuuro joka meni vartissa kokonaan ohi.

FUTURE oli yksi lemppari perjantain artisteista ja sitä odotin kovasti, ei jättänyt kylmäksi vaan siinä tuli tanssittua pallljon, muutenkin perjantaina oli todella paljon loistavia artisteja toistensa perään ja enimmäkseen mentiin lavalta lavalle. 


Vaikka oltiin "kahdestaan ruississa" oli paikka täynnä tuttuja ja kavereita, eniten oltiin näiden ihanien tyyppien kanssa koko viikonloppu ja meillä oli kyllä niin hauskaa ai että! 

Lauantaina tuli aurinko! Onneksi, sillä vaikka takki ja sadetakki oli mukana, oli koko päivän niin lämmin ettei takkia tarvinnut kun vasta illalla. Joka päivä syötiin samat burgerit muuten VIPissä, ei saatu näistä vaan tarpeeksemme! NAM. 


Meno oli taas kova, sää mikä paras ja enemmän tuli ehkä vietettyä kavereiden kanssa aikaa. Lauantaina ei ollut kuin pari artistia jotka oli pakko nähdä, niin pysyttiin hieman enemmän paikoillamme, eikä juostu ihan hulluna ympäriinsä. Ihan kivaa vaihtelua, sillä tiedettiin että summuntai tulisi olemaan taas tällainen :D
Lil Skies veti kyllä illan parhaimman keikan, kaikki hyppivät keikan alusta loppuun ihan hulluna ja energiaa riitti! 


Sunnuntai... hmm no. Ensinnäkin sää oli hieman arvaamaton, ennen kuin lähdettiin aluuelle katsoin monet ennusteet, sateenmahdollisuus 0% mutta ukkosta voi olla. En ottanut sadetakkia sitten mukaan, mutta takin kyllä. Ulkona oli painostava ja jopa kuuma. Heti kun astuttiin lauttaan alkoi satamaan ekan kerran ja tuntui että melkein tasaisesti joka toinen tunti satoi, joka toinen paistoi hieman aurinko :D Vaikka J Balvin ei ollut mun mikään odotetuin keikka vaikka halusin sen nähdä, jotenkin veti se jalat alla. Musiikki sai jokaisen tanssimaan, tai edes hieman heiluttamaan jalkaa. Tanssin niin että koko ajan tuli kuuma ja piti levätä... että pian jaksaa tanssia lisää! Vaikka Migos ei päässyt paikalle ja se harmitti aiiiivvvvan järkyttävästi, asian kanssa pystyi elämään. Sää oli tässä vaiheessa muutenkin taas huono niin tyytyi sitä lähtemään jo kotiin. Aina ei mee putkeen, mutta silti takana on taas hauska ja hieno Ruissi! 2020, me jo odotetaan sua.
 

Responses to RUISSI 2019