Hei hei kesä

Miten joka vuosi kesä alkaa yhtä hitaasti ja loppuu kuin seinään. Tällä kertaa tuntui ettei lämpimät kelit alkaisi kunnolla ikinä ja sitten heinäkuussa tulikin vihdoin kunnon helteet. Kotona oli niin kuuma etten voinut olla ollenkaan ilman tuuletinta ja jatkuvasti haaveilin myös mökkeilystä. Tuntui että kesä olisi pian ohitse ja edes yksi mökki viikonloppu pitäisi kokea! No pari päivää myöhemmin Samppa kysyikin jos mökkeily kiinnostaisi parin viikon päästä kavereilla, ajankohta olikin täydellinen sillä tuo oli se kiva helleviikonloppu kun halusin vain maata vedessä koska ulkona ei edes oikein tuullut..  Koirat ja tavarat mukaan siis autoon, parin tunnin päästä näkymä oli tämä:
 

Koirat 24h vapaana ilman hihnoja, pelkkää leikkimistä, pulikointia ja nukkumista. Koirat oli niin onnellisia ja toivottavasti keksitään/ vuokrataan ensikesäksi vaikka joka mökki viikoksi, sillä mökkeily on parasta mitä tiedän. Nytkin odotan joulua kun meillä on vakkari vuokramökki vuokrattuna, vaikka siellä ei saa ihan samoin irti iloa kuin kesällä, ei sitä fiilistä voita mikään! 


Mukaan oli pakko ottaa meidän vesilelut :D Yksisarvinen ja donitsi, heitin ne takakonttiin "jos tulee sellainen fiilis että niille tulis käyttöä" ja nehän oli paras idea ikinä. Koska ulkona oli niiin kuuma että jopa koirat jotka ei ole veden ystäviä, halusin koko ajan käydä vedessä.


Vesipedot vaihdissa.
Koska ranta oli onneksi matalaa ja oltiin järven äärellä, tulivat koirat vilvoittelemaan jatkuvasti. Pablo pari kertaa vahingossa uiskentelikin kun meni liian syvälle (jota pelästyi ains yhtä paljon), mutta Sancho joka ei tykkää edes sateesta tai lammikoista, tuli aina käymään niin että kastelin selän myös vedellä.


Sancho jäi laiturille viereen, kunnes jossain vaiheessa Pablo oli laudan päällä :D Innostui siihen ekaan kertaa mukaan vain sen takia koska minä ja Sam oltiin kummatkin vedessä. Mutta siinä taisi olla myös muutenkin ihan jännittävää olla.Ensin kuivattelua riippumatossa...

... sitten unet jatkuin koirien lemppari tuolilla.


Vein lisää puita saunaan ja miehet grillas lihat valmiiksi. Pian olikin mökillä toisiksi paras asia, eli ruoka! Jonkun takia se maistuu siellä aina paremmalta :)Ruuan jälkeen ruokalepo, joka jatkui samalla riippumatolla toiseen suuntaan. Muut ammuskeli jouskarilla ja ilmakiväärillä, kokeiltuani pari kertaa luovutin ja tajusin olevani tässä ihan surkea :D Kun aurinko alkoi laskea, mentiin soutelemaan lähelle katsomaan auringolaskua joka teki taivaasta ja vedestä ihan oranssin, tämän jälkeen korttipelejä ja nukkumaan. Aamu alkoi taas uinnilla, hyvällä ruualla ja alettiin hiljalleen valmistautumaan lähtöön. Harmi että tällä kertaa oltiin vain yksi yö, mutta jo seki teki ihmeitä. 

Nyt ei ole tästä lämmöstä tietoakaan, elokuun alku, mutta voisin vannoa jo että syksy on täällä.

Responses to Hei hei kesä