Lastenvahtina


Joka kesä ollaan tykätty Sampan kanssa käydä lintsillä, ei pakosti edes laitteissa mutta tykätään tunnelmasta ja peleistä ihan kauheesti. Nyt alkoi olla jo kesän ihan loppu ja oltiin tästä puhuttu jo muutaman kerran, mutta aina tuli jotain muuta viikonloppuisin. No yksi viikonloppu olin lupautunut hoitamaan kaverini Hannan ihanaa tytärltä Liliania kun hän oli töissä, niin ajattelin että nyt olisi oikein hyvä päivä myös käydä siellä linsillä! Vaikka syksy oli jo hieman hiipunut Helsinkiin, niin tämä lauantai oli todella lämmin. Hypättiin siis kolmistaan laukkuun, otettiin kamera olalle ja pian oltiin kaiken värin ja huudos keskellä. 

Vaikka paljon kuvia onnistui, kamera oli itseasiassa todella vähän loppujen lopuksi läsnä. Otettiin aina vain muutama kuva ja jatkettiin matkaa, suurinosa kuvista oli vielä toisen ottamia tilannekuvia. Ostin meille yhden laiteliput ja Lilli sai päättää mihin haluaa mut viedä. Pienen hurjastelun jälkeen mentiin kalastelemaan ja pelihalliin!
Tää oli todella hauska peli!! Pelattiin minä ja Lilli vs. Samppa.
Pelle peli oli se missä Samppa oli hyvä, kovaa piti peittää palloja että pellet kaatuu ja muutaman voiton jälkeen saatii isompi nalle voitettua! Lillille oli todella tärkeää että voitetaan jotain hänen veljellee, eikä ilman tuliasia lähdettäisi.Myös tyttö kalasti itselleen kalojen avulla oman pikkuisen nallen!


Pieni herkuttelu- ja juomatheti! <3 BLAZER & DRESS - ZARA
BAG - CHANEL
SHOES - ADIDAS


Onnellinen lapsi, peleissä pärjännyt mies ja kameran takana iloinen Aino! Tämä oli todella mahtava pari tuntinen, aina ei tarvitse ostaa kallista ranneketta ja olla jonottelemassa. Ensikerralla sitten kun on valokarnevaalit!

 

Responses to Lastenvahtina