last weekend in Sweden


Viime viikonloppu vierähti Ruotsissa Nellyn tapahtumassa, joka täytti 15-vuotta. Lähdettiin matkaan perjantaina ja oltiin sunnuntaina takaisin, matka vierähti näinkin mahtavassa porukassa:Ekan päivän asu oli NA-KD tekonahkamekko ja mun uudet suosikit, Nellyn ylipolven menevät tekonahkasaappaat*. Onneksi nämä löysin jo näin syksyn alussa silla pääsevät kyllä kovaan käyttöön :) Ensimmäisenä päivänä suunattiin illalla pienessä tapahtumassa jossa oli ruokaa, juomaa ja herkkuja, saatiin samalla valita vaatteita tulevaan asukriisiä varten.

Nälkä oli tällöin jo todella kova, joten voi sitä onnen määrää että tarjolla oli PIZZAA!! 


Päivän kohokohta oli mun ja Jekun "hääkakun" leikkaus..  hauskinta tässä oli se että jonkun takia kakun alhaalla oleva kakku oli oikea kakku ja päällä olevaa styroksia :D Eli ei ihme etten saanut sitä millään leikattua, oli tainnu mennä osat väärinpäin.


Esillä oli nämä kauniin piikkikorot jotka olin itseasiassa jo aikaisemmin itselleni tilannut, pääsivät sitten seuraaavana päivänä jalkaan. Pelkäsin todella paljon että remmit olisivat epämukavat enkä jakasaisi näitä tuntia pidempää ja siksi otinkin vaihtokengät mukaan. Nämä silti yllätti mut täysin ja jaksoin näillä monta tuntia. Sitten kun alkoi tuntua se oli itse koron korkeus kuten yleensä, eikä edes kenkien epämukavuus! Hyvä, sillä tykkään näistä aivan sssaairaasti, alhaalla vielä parempaa kuvaa. 


Yhdet drinkit vielä alle ja sitten kunnon illalliselle ja huoneeseen nukkumaan onnellisena ja väsyneenä.


Seuraavana päivänä oli muutama tunti vapaa-aikaa ennen itse tapahtuman alkua, joten käytiin rauhassa aamupalalla, mentiin sephoraan, muutamiin vaateliikkeisiin ja hain huoneeseen hieman naposteltavaan. Samalla kun meikkasin ja laitoin hiuksia niin hyvin hienostuneesti siemailin pepsi maxia viinilasista ja söin suklaapatukkaa.Illalla pääsi päälle ylempänä hehkuttamani piikkikorkkarit* ja tästä kuvakulmasta tuleekin esiin ihanasti näyttävät niitit. Todella kivat akisemmakin asun kanssa! Tämän kanssa yhdistin kauluspaitamekon* ja lainasin Jekun Nelly.comin laukkua. 


Kokeilin pitkästä aikaa sivujakausta ja laitoin ponnaripidennykset niskaan. Kivaa vaihtelua!Harmi että itse pippaloista multa löytyy vaan videoita jotka oli IG puolella. Jotenkin kun meno on hyvä, niin ei kauheasti siinä räpsinyt kuvia vaan enimmäkseen tanssittiin tai istuttiin hetken syömässä. Tarjolla oli vain kasviruokaa mikä oli hyvää (varsinki alkupalat, pääruoka kylmää...) mutta ei ollenkaan täyttävää ja viimeinen kunnon ateria oli aamupala. Viini kolahtikin tämän takia monella ja kovaa, itse sitten illalla kävin mäkin kautta, kuten moni muukin. Ilta oli todella hauska ja hienosti järjestetty, mutta tuntien jälkeen oli kyllä ihanaa vaihtaa kengät pois ja syödä roskaruokaa.


*mainoslinkki

Responses to last weekend in Sweden