korvakoruja



Tänään järjestelin mun pientä korurasiaa missä pidän lempparikoruja ja vaihtokorviksia, nyt mulla on taas kuukauden ollut hopea kausi ja korvissa on ollut hopeiset korut. Nyt taas vaihdoin ne kultaisiin ja ajattelin tehdä korvisten esittely postauksen, koska vaikka mulla on aina samat korviset, niiden perään kysellään aina. Varsinkin hopeisten riippuvien ristikorvakorujen ja kultaisen kompassi/kuu korviksien. Muutenkin niin monta kiinnosta mistä löytää kivoja korviksia koska itsekin tiedän kokemuksesta että kivojen korujan löytäminen EI ole helppoa.

Koruliikkeitä on kaikkialla mutta itsekin haluan pitää sellaisia koruja korvissa joista lävistykset ei kutise, jotka eivät tummu tai vaihda väriä ja ovat kauniita. Tämä ei ole ollut helpoo tehtävä mutta kaikki muttui kun löysin Thomas Sabon liikkeen, joita ei enää Helsingissä ole, mutta nettikauppa yhä löytyy! Vaikka korut olivat hieman hintavempia kuin hopealiikkeiden korut, oli laatu ihan eri luokkaa. Lukot ovat hyviä, hopea on todella hyvälaatuista ja kahden vuoden jälkeen vanhimmat korut ovat ihan uuden näköisiä edelleen. Parissa ekassa kuvassa mulla on muutamian hopealiikkeiden renkaita ja ne ovat menneet todella huonoiksi... jo parin kuukauden jälkeen väri alkaa aina tummumaan, "timantit" tippumaan ja lukot löystyy. Näitä välillä pelottaa pitää ihan korvissa sillä pari kertaa herännyt niin että joku rustossa oleva koru yöllä tippunut vain ja melkein mennyt jo umpeen. 


Siksi aloin hiljalleen ostamaan pari kerrallaan Sabon koruja, pienemmät renkaat esim ovat 50-90€ välillä. Muistan että ensin se vähän tuntui pahalta, kun yleensä samantapainen pari maksoi muualla hopeisena noin 20 euroa, mutta näiden laatu on kyllä aivan eri maata. Pidän näitä siis yötäpäivää korvissa, suihkuissa jne. joskus korut voivat olla monta kuukautta korvissa jos en halua vaihtaa esim. hopeasta kultaisiin. Eikä edelleenkään missään muussa näy käytön jälkiä! Tämä rasia saatu Thomas Sabon liikkeestä kun ostin poistimyynnistä yli tietyn summan, oikealla näkyy korvikset, keskellä pari YSL sormusta jotka ostettu kirppikseltä ja vasemmalla näkyy kaulakoruja jotka myös usein kaulassa. Itseasiassa noita riipuksia kaikkia oli yhä sivuilla niin tässä niihin suorat mainoslinkit, mun lemppari on ehdottomasti Madonna riipus, sen yläpuolella on pyöreä riipus jossa on kuu ja tähti, sen yläpuolella kultainen kuun sirppi (tähän tulee mukana myös kaulakoru). Nämä näkynyt mun kaulassa monesti samaan aikaan, kaikkien näiden keskellä löytyy myös R kirjain, kirjaimia löytyy sivuilta kultaisina ja hopeisina. 



Tässä hopeinen kokonaisuus, parit renkaat ovat jostain keskustan kultaliikkeestä ja niiden tilalle pakko pian tilata uudet renkaat, sillä ne on nyt mennyt tämän kerran jälkeen huonoon kuntoon. Nyt ajattelin vihdoin tilata nämä renkaat pääkalloilla joita olen jo vuoden ainakin katsellut <3_<3 Rengas sinisillä kivillä on sellainen malli jota ei löytynyt, mutta löysin sieltä hieman samantapaiset sirommassa muodossa mutta ainakin samankokoisina. Myös turkoosit nappikorvikset on vanhemmat, mutta niistäkin löytyy uudempi versio. Isommat renkaat jossa pieniä palloja, ovat täydellisen yksinkertaiset pienillä yksityiskohdilla, mutta niin mun kun kyselyjen mukaan teidänkin lempparit on ehdottomasti renkaat risteillä. Yhden pienet renkaat ovat myös TH, mutta tämäkin malli on näköjään hetkellisesti loppu, näissä on muutama pieni timantti mutta niistä on tavallinen malli joita, multa löytyy kultaisina.



Ja tältä näyttää äsken vaihdettu kokonaisuus, aloitetaan nyt vaikka alhaalta. Ekana eniten kysytyt isoimmat kovikset, eli toinen pari kuun sirppi ja toinen kompassin tähti. Näistä löytyy kultaisina värikkäillä kivillä kuten mulla, mutta myös hopeisina jotka ovat hieman edullisemmat ja kirkkaat kivet. Toiset renkaat ovat isommassa koossa nämä yksinkertaiset korvarenkaat, joihin ole itse vanhoista Savanni.com korviksista lisännyt ristit. Sitten nuo ihanat riippuvat sulat! Ihastuin niihin heti kun näin nämä nettisivuilla, mutta en ainakaan löydy enää heidän nettisivuiltaan...  tilasin nuo ihanat pienet nappikorvikset värikkäillä kivillä samaan aikaan. Ekan kuvan ylin rengas ja alemman kuvan kaksi simppeliä pientä rengasta ovat ehkä yksi parhain löytö. Aina ollut hankalaa löytää tarpeeksi pieniä renkaita rustoihin, joten nämä ovat juuri oikean kokoiset! Suosittelen jos joku on kovasti etsinyt, näitä löytyy myös hopeisin ja ruusukultaisena. Lopuksi uudet spiraalikovikset jotka sain eräässä tapahtumassa viimeviikolla. Siitä lähtikin innostunut vaihtaa taas korvikset kultaisiin! :D Eli tuo tuplarengas muutamallä värikkäällä kivellä ovat Jane Kønig korut, nämä ovat saadut, muuta korut itse ostetut.

Responses to korvakoruja