Hemmottelu maanantai


Reilu viikko sitten sain idean jos mentäisiin pitkästä aikaan kahdestaan taas hemmoteltavaksi, mulla oli juuri peruununut maanantain pidempi tapaaminen ja Lotallakaan ei ollut samaan aikaa menoa. Niimpä lähdettiin sitten seuraavana maanantaina nokka kohti Espoota, Lilja mukana rattaissa. Koska ajat oli meillä peräkkäin, hoidin pikkuista sen aikaa kun Lotta sai tunnin vain rentoutua ja sen jälkeen oli mun vuoro. 


Meille tapahtuu tätä nyt joka kerta, sovitaan aina asujen kanssa yhteen. Nyt oli mustaa ja punaista, samanlaiset laukut ja popot tietenkin :D


Päämääränä oli kummallekkin tuttu Nordic Shape, missä myös Taina laittaa myös aina mun huulet kuntoon, en voi edelleenkään muuta kuin suositella. Hän on pelastanut mun huulet täysin! 


Ensin mammalle tehtiin timanttihionta ja kasvohoito, Liljan kanssa sanottiin moi moi, mentiin syömään, ihmettelemään peiliseinää ja pesukonetta.
Oli niin hauskaa!! Lilja on kyllä aina niin iloinen ja helppo, tunti vierähti erittäin nopeasti. 


Mun vuoro vaihtaa vaatteet kylpytakkiin, herättelemään Lotta Liljan kanssa ja vaihto!


Mulle tehtiin viimeeksi pari kuukautta sitten happohoito ja sama tehtiin hieman isommalla prosentilla. Iho oli jo siitä mennyt parempaan päin, taas kuukausi tai pari niin uudestaan samaan hoitoon. Tehtiin tätä ennen myös timanttihionta ja mekaaninen puhdistus iholle. Naamion jälkeen kasvot olivat tietenkin hieman punertavat mutta NIIIIN pehmeät ja hehkuvat. Mä en ole osannut vuosiin edes unelmoida että iho voisi olla joskus tässä kunnossa. Mulla ei ole ollut isoja ongelmia ihon kanssa ikinä, mutta paljon pieniä epäuhtauksia, arpia, epätasaisuutta värissä, ihohuokosia, paljon mustapäitä, jatkuvati ihon alaisia isoja finnejä jne jne. Nyt kun käytän oikeita tuotteita säännöllisesti ja muistan käydä kasvohoidoissa, niin ero on huima jos vertaan kolme vuotta taaksepäin. :)
kasvohoidot saatu*


Kyllä oli ihanaa nousta kun näky oli tämä! Hoidon jälkeen Taina vielä laittoi huulet kuntoon, 8kk välein suunilleen käyn aina korjailemassa epätasaisuudet ja täyttämässä kohtia joita pitää täyttää. Tämä kolme tuntia olivat kyllä niin ihanat että tässä jo juteltiin että tästä pitäisi tulla joka kuukausinen juttu, ainakin joka toinen kuukausi pitää nyt muistaa käydä ja pitää iho tässä kunnossa. Eikä muutenkaan tuollainen rentoutuminen ja hetken hemmottelu tee mielelle yhtää pahaa. Varsinkin kaverin kanssa (ja pikkuisen kummitytön) kanssa tämä on vielä sata kertaa hauskempaa. <3
 

Responses to Hemmottelu maanantai