väriä ilmassa


Näistä kuvista vaan tulee niin hyvä mieli, harvoin täällä blogissa näkyy mitään näin värikästä ja ihan asua myöten! Lotta oli hankkinut viime vuonna savupommeja kun he paljasivat kumpi on tulossa, tyttö vai poika. Tässä postauksessa näkyy pinkki savupommi joka oli paketissa muutaman muun värin kanssa, jotka pääsivät nyt käyttöön! Meidän lähellä kun on skeittipuisto ja seiniä täynnä värikkäitä taideteoksia, ajattelin että niiden kanssa voisi vähän leikkiä ja koittaa ottaa kuvia. Vaikka tuulen kanssa tämä olikin hieman vaikeampi juttu toteuttaa, sai Samppa pari todella kivaa otettua.


Farkkua, farkkua, väriä, kuoseja ja hopeat korkkarit. Kuinka usein mitään tällaista näkeekään mun päällä, hieman erilaista kuin nämä alkuvuoden asut. Farkkutakkia on miesten, farkut pari vuoden takainen löytö ulkomailta ja kengät olivat mun hääkengät <3 Ovat senkin jälkeen päässeet kovaan käyttöön.


Sain kuukausi sitten valita GUESSin liikkeestä asun ja tässä näkyykin suurin osa mun valitsemista jutuista, olen vain kovasti odottanut aurinkoa ja no kesää että nämä pääsevät kunnolla käyttöön. Tämä reppu oli yksi ehdoton suosikki kaikista ja tällaiset laukut on muuten parhaita festareille, kädet vapaana, varinkin kun yleensä aika paljon kamera(t) on käsissä.
JACKET, SHIRT, BAG & CAP - GUESS*
JEANS - PULL&BEAR
SHOES - JIMMY CHOO

Pictures: Samuel Rossi

*saatu/gifted

 

Responses to väriä ilmassa