24h rentoutumista


Sini täytti pyöreitä ja ystävänpäiväkin oli tulossa, niin halusin näitä viettää hieman erilaisesti, isommin ja samalla rentouttavasti. Koska meillä on ollut melkein joka vuosi tapana viettää ystävänpäivää vasta 15 päivä miehen kanssa, oli hauskaa viettää nyt oikeana ystävänpäivänä aikaa ystävän kanssa. Niimpä me otettiin Sampan auto, heitettiin tavarat takakonttiin ja lähdettiin pienelle 24h rentouttavalle lomalle Långvik:iin jossa yöpyminen oli sponsoroitu.Vaikka ulkona sää oli hieman harmaa ja sumuinen, ei se menoa haitannut. Sisällä fiilis oli niin rentouttava ja saatiin nopeasti meidän avaimet Pikku Keisari nimiseen sviittiin jossa loma sai alkaa.Pöydällä odotti herkkuja, skumppaa ja Sinille kortti !!!


Tässä saunasviitissä tosiaan on juuri sauna se juttu, joka on ihan äärettömän kokoinen ja myös tuo kahden hengen suihku sekä kylpyamme on oikein kiva lisäys. Täällä ollaan joskus vuosia sitten itseasiassa Sampankin kanssa vietetty. Eiii huono ollenkaan :DSisäänkirjautumisen jälkeen jumiuduttiin huoneeseen, kummatkin rentoutui hieman liikaa ja päätettiin mielummin huominen viettää sitten kylpylässä, koska meillä oli myöhäinen check out. Pian oli kuitenkin illallinen vielä tulossa Långvikin ravintolassa. Niin nyt saatiin laittautua rauhassa ja keskittyä juuri siihen rentoutumiseen.
Pari loistavaa drinkkiä, hyvää ruokaa ja koska fiilis alkoi olla jo hieman väsynyt niin otettiin jälkkärit huoneeseen mukaan. Suunitelmissa oli vielä pieni leffailta ja mikään ei ole parempaa kuin sängyssä syöminen.


Vatsa täynnä ruokaa, rakana todella rento päivä ja alla pehmeä sänky, niin uni tuli kyllä aika helposti. Seuraava päivä vietettiin yhtä ihanissa oloissa, mutta astetta kosteimmissa.


Spa aika! Uikkarit päälle ja kylpytakki päälle. Mentiin hieman uimaan, aurinko tuli ihanasti sisään lämmittäen ja ekaa kertaa tuli todella keväinen fiiis.


Pidettiin tässä välissä huoneessa pieni ruokatauko jonka jälkeen mentiin kummatkin tunnin rentouttavaan hierontaan, mikä oli samalla se synttärilahja Sinille.Mä sain yhden parhaimman hieronnasta ikinä, harvoin rentouttavassa hieronnassa kukaan on osannut hieroa noin että se oikeasti tuntuu hyvältä, samalla avaa pahoja jumeja, mutta meinaat koko ajan myös nukahtaa :D Nyt tämäkin ihana paikka on koettu kaverin kanssa ja ai että meillä oli kyllä ihanaa, sopii oikein hyvin pieneen romanttiseen lomaan mutta myös ihana aika parinkin ystävän kanssa. Joskus olisi kiva taas mennä kesällä kun ulkona on mahdollista pelata tennistä, mennä rannalle jne. Kiitos tästä ihanasta 24tunnista <3

Responses to 24h rentoutumista