Cancun


Viisi päivää ekasta viikosta oltiin Meksikossa Tulumissa, joka oli juuri sitä mitä tarvittiin. Koska lento NYCiin menisi Cancunin lentokentän kautta, ajattelin että no pari päivää voisi viettää siellä ja samalla kokea tämänkin paikan. Tiesin ettei se olisi sellainen kaupunki mihin normaalisti ehkä lähtisi, paikka tunnetaan enemmänkin hieman turistirysänä, mutta se oli sopivasti reitin varrella ja ainakin nyt sekin on nähty! Paikka on kaunis ja yövyttiin tosi kivassa hotellissa joka oli aivan TAJUTTOMAN iso. Aina jos haluttiin päärakennuksesta meidän huoneeseen, sieltä takaisin uimaan tai syömään, niin hypättiin aina "golfkärryn" kyytiin jotka olivat rakennuksien edessä. Kerrostaloja taisi olla viisi, jotka olivat täynnä huoneita, tämän lisäksi oli sitten kaikki muut rakennukset, tuntui kuin olisi pienessä kylässä :D Tämä oli kyllä hauskaa vaihtelua, eikä valittamista ollut. Silti Tulumin pienet hotellin, viidakon keskellä yöpyminen ja muuta pienet jutut veivät kyllä voiton. 

HOTEL NIZUC
Kauniit näkymät, kaunis vessa, kylpyammekkin tuli testattua, room service ja muut herkut. Videon kohdasta 23:08 alkaa saapuminen tähän hotellii.

Oma ranta missä sai snorklata, ei ollut hajuakaan merilevästä mikä taas loman alussa oli muuten ongelmana kaikkialla rannoissa. Pari päivää oltiin edelleen hyvin rennosti, koska hotelli tarjosi kaikkea vesiurheilusta moneen eri ravintolaan, ei täältä edes kauheasti "pitänyt" lähteä pois, mikä on mun mielestä vähän huono puoli myös näin isoissa hotelleissa. Kun kaikki on siellä, ei tule lähdettyä niin helposti mihinkään ;D 

Ruoka oli loistavaa, harvoin lomilla syö näin hyvin. Koko viikon aikana taidettiin syödä 1 huono ruoka, joka oli meidän vika kun tilattiin vahingossa sellainen annos joka ei vaan ollut kummankaan mieleen. Muuten ei Meksiko pettänyt kyllä ollenkaan, kaikkialta sai hyvää ruokaa! Toisena päivänä lähdettiin käymään keskustassa katsomassa paikkoja, joka oli aika nopeasti käyty läpi. Käytiin vielä maailmanpyörässä ihailemassa maisemat, katsomassa maailmaa ennen kuin aamulla olisi lähtö taas eteenpäin.

Oikein kaunis paikka, mutta juuri sellainen kohde jossa kävisin jos Cancunin lentokentän kautta lentäisin. 

Responses to Cancun