Habitas Tulum - Teltta hotellihuone


Ekassa Tulum postauksessa näittekin hotellista kuvia ja tässä sitten vuorossa hotellihuone. Tai hotellihuone kuulostaa jopa väärältä.. telttahuone? Hotelliteltta? 
Tulimista löytyi muutamiakin tämän tapaisia ja kyllä ekana mielessä oli turvallisuus, ei oikeastaan itsensä kannalta vaan sitä kun välillä kuitenkin tavarat jättää moneksi tunniksi huoneeseen ja en ikinä ikinä luota kassakaappeihin. Ne on aina sen kokoisia että ne voisi melkein kantaa vain pois ja kuullut monet tarinat kuinka se on silti jännästi saatu avattua vaikka ollut siellä koodin takana kaikki piilossa. Luin myös muutamien samankaltaisten hotellien arvosteluja, niin kyllä sieltä muutama tapaus löytyi missä huoneesta oli hävinnyt rahaa ja arvokkaita tavaroita jos oli kauemmin ollut pois. 
Jotenkin hassua kun tämmöiset jutut eivät tule ikinä ensimmäisenä mieleen kun hotelleja katsoo ja vertailee, mutta Habitas tuntui todella turvalliselta, aidatulta, henkilökuntaa kaikkialla, rannekkeet ranteissa (josta kerroin ekassa postauksessa) jne. Joten uskalsin tämän meille varata, sillä musta tämä oli ideana ihan super ihana! 
 
Hotellissa oli parin eri huoneita, toiset oli viidakossa luonnon keskellä ja viisi huoneista oli ihan rannassa altaan vieressä. Näissä oli oma terassi/parveke merelle päin. Jälkeen päin olin todella onnellinen että pääti maksaa hieman enemmän ja päätyä tähän. Huone oli kivemmalla paikalla, sen edestä ei kävellyt kukaan muu kuin me ja tuolta parvekkeelta oli ihanaa seurata auringonlaskua ja -nousua. Ekassa kuvassa näkyy sänky, jonka takana on ulko-ovi ja toisella sivulla ovi kylpyhuoneeseen joka sijaitsi ulkona. Mutta sängyssä istuen näkymä oli tämä: 
Meidän ihana parveke, jossa joka aamu istuttiin. Verkot kiinni öisin kun käytti ilmastointia, mutta muuten nostimme ne auki ja nautimme valosta.Huoneessakin olemus oli todella rauhoittava, emme ole mitenkään super rauhallisia ihmisiä mutta täällä tuli tosi paljon vain istuttua hiljaa ja katsoen maisemia. Tuo fiilis oli ihana ja oli oikein ihanaa herätä ennen aurinkoa, eikä niin päin että aurinko herätti meidät :D

Tuuli oli vahva kun ovet avasti, joten yleensä se oli vain hieman avoinna tai kokonaan kiinni. Sää oli muutenkin elokuussa ihan loistava, sillä lämpöä riitti aina, mutta ikinä ei ollut liian kuuma tai hikoiluttanut niin että halusi olla vain altaalla. 


Sängyn vieressä oli pidempi pöytä missä oli säilytystilaa ja jääkaappi, sitten tulivat pyyhkeet ja seinän takana missä sänky oli, olin peili ja käsienpesuallas.

Kokovartalopeilin vieressä oli ovi ulos ja tämä oli ehkä parasta ikinä... mutta ulkosuihku!! 

Huom! näettekö mustan ja valkoisen hammasharjan tossa ylemmässä kuvassa. Näin noin ihan kaupassa ja halusin välttämättä ne häämatkalle mukaan koska morsian ja sulhanen.


Käytössä vain orgaanisia tuotteita, sillä kaikki vesi meni kasveille. Tässävieressä oli myös bambukopissa ihn kunnon vessa ja voin kertoa, kertaakaan ei haissut :D Ja oli todella miellytävä käyttää! Tämä vain koko paikkana oli täydellisyyttä, siksi mulla onkin samasta kohtaa sängyltä monta samaa kuvaa maisemasta. 

Tässä auringonlaskua, eli kuvat samasta kohtaan päivällä, aamulla ja illalla. Ehkä tämä saa riittää.
 

Responses to Habitas Tulum - Teltta hotellihuone