Habitas Tulum - Vesipedot


Hotellista löytyy tietoa ja kuvia tästä postauksesta ja teltta hotellihuoneesta taas tästä postauksestaKuvia on niin paljon että näitä oli helpompi jakaa hieman omiin postauksiin. Vuorossa Tulumissa ekan hotellin allas, jossa tuli vietettyä myös paljon aikaa ja otettua miljoonia kuvai. Siksi se ansaitseekin ihan oman postauksen. Allas sijaitsi ihan rannalla ja heti tästä oikealle alkoivat huoneet missä me asuimma. Altaalle oli siis oveltamme n. 30 metriä. Myös oma yksistyinen pieni ranta oli, jota ei tullu käytettyä levän takia jota aina tiettyyn aikaa on todelllla paljon. Niin paljon että mereen meneminen jo on haaste :D


Aamulla pyyhkeet tuli aina vietyä sängylle, jotta saatiin vakkari paikka varattua siksi aikaan kun syötiin aamupala. Oltiin yleensä ensimmäisiä ihmisiä jotka vieraista oli hereillä kiitos aikaeron. Oli todella hauskaa ja virkistävää herätä 6-7 aamulla. Kotona tämä ei kauheasti vain toimisi koska saan työt tehtyä aina parhaiten kun on pimeää ja siksi tuleekin valvottua. Mutta lomilla taas aikataulu menee ihan päälaelleen!Vaikka allas oli melko "pieni" verraten siihen millaisissa on ollut, oli tämä suosikki kaikista missä on tultu käytyä. Koko oli täydellinen koska hotellilla huoneitakaan ei super paljon ollut, joten ruuhkaa ei ollut. Kovien petien sijasta oli paksut vedenkestävät patjat joissa sai makoilla, kymmenen metrin päästä oli baari ja tietenkin palvelu pelasi muutenkin. Näkymät oli täydet 10.


Ainoa iso miinus aina ulkomailla on, että pitää zeroon tyytyä. Ihan hyvä vain, limua tulee juotua vähemmän.


Tässä näkyy hieman patjaa varpaiden alla. Taidettiin vaan kerran oikeasti jotain suolaista tilata altaalle kun mulla iski kauhea nälkä enkä saanut jotellin super herkullista leipää ja hummus valikoimaa mielestäni. Muuten Sam taisi käydä kaikki smoothiet läpi ja itse pysyin enimmäkseen vesi/limu linjalla. Taas kerran, tahdon takaisin! Uskomatonta kuinka lomaa arvostaa aina enemmän kun se on ohi. Pari kuvaa alhaaööa altaalla auringonnousun aikaan.


Responses to Habitas Tulum - Vesipedot